Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dać do jedzenia

moi rodzice wracają z wakacji o 22,co mogę dać im do zjedzenia? obiad chyba nie?

Polecane posty

Gość co dać do jedzenia

na początku myślałam, żeby zrobić im obiad, rybę z frytkami ale myślę, że to głupi pomysł, nie wiem czy będą chcieli jeść nawet,ostatni posiłek w hotelu mają ok. 13-14 chyba, nie wiem czy w samolocie dostaną ale raczej nie. mogą być już troche głodni ale obiad to chyba głupi pomysł a co innego mogę im podać, jak sądzicie?

Gość cena mojego życia
i co z tego, że wracają? zaraz muszą żreć?

Gość asdewq
moi jak wracaja w mocy z wakacji zawsze maja naszykowany lekki obiad :) ostatnio zrobilam im spagetti innym razem kanapki i letnia salatke z warzyw z sosem czosnkowym :)

Gość powiem i ja .....
na obiad to zdecydowanie za późna pora....możesz zrobić jakąś sałatkę do tego jakieś fajne kanapki jak będą zmęczeni po podróży to i na jedzenie chęci nie będzie ...ja wracając z podróży o tej porze to mam zazwyczaj ochotę na kąpiel i ciepłą herbatę :)

Gość o matko milion opcji
salatka ryz, majonez, wedzony kurczak, kukurydza, ananas albo kuskus, ogorek kiszony, tunczyk, majonez, kukurydza, czerwona fasola, cebula albo lekka kolacja na cieplo np. kurczak gotowany na parze, ryz, lekka surowka albo jakas zupa bardziej gęsta żeby była pożywna

Gość o matko milion opcji
osobiście proponuję zrobić zupę i sałatkę. jak nie zjedzą to będzie na jutro

Gość co dać do jedzeniaa
ok, chyba zrobię sałatkę i kanapki, dzięki za podpowiedzi aha ktoś mi "zabrał" nick więc musiałam go trochę zmienić :/