Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyujhhhhhhhhhhgg

Zostałam nazwana dzi....wką przez kierowce samochodu na środku ulicy !

Polecane posty

Gość uyujhhhhhhhhhhgg

Czy to normalne zachowanie ? Jechałam rowerem, zbyt szybka nie jestem wiec trzymalam sie brzegu jezdnik tak bardzo jak to mozliwe zeby innym nie robic problemow, wielkie tiry jakos mnie mijaly bez problemu, niektore jechaly 20cm obok mnie az serce szybciej bije :O:D nagle ktos trąbi z tylu, zjechalam niemal do rowu na trawe facet przejechal 50 metrow do przodu i zatrzymal sie, ja skrecilam na chodnik w prawo a on na mnie z mordą ze jestem nienormalna, dziwka , nie umiem jezdzic, ze to droga dla samochodow , stalam po drugiej stronie jezdni i sie gapilam jak mnie wyzywa :O a potem on : No i na co sie kurwa gapisz?

Gość hahaha000
a mnie posuwa koń i mam byłeg :) Albo na odwrót :(

Gość szkoda mi jej
trzeba było mu odpowiedzieć, zwyzywać od zboczeńca i debila który nie potrafi kierować i zakończyć że powinni mu zabrać prawo jazdy bo nie potrafi jeździć i jeszcze kiedys wypadek spowoduje, poza tym jego stan psychiczny ...

Gość 011221111
:O

Gość starapanna
to jest polska życzliwosc ciesz sie ze cie nie rozjechal :/

Gość hjgf656.,.,.
nie przejmuj sie,prostak co chcial sobie nakrzyczec na slabszego,ciekawe czy wyzwal by umiesnionego lysego faceta o 2metrach wzrostu ale takie zachowanie jest karalne,nie mozna kogos wyzywac musisz wiedziec

Gość iGNARAfbggb
Autorko a ty się tak nie bój jeździć po ulicy. Ona jest dla wszystkich pojazdów, rowerów, motocykli, skuterów. Nawet jakby obok była droga rowerowa, to śmiało możesz jechać po jezdni. Następnym razem wyciągaj telefon i zapisuj numery rejestracyjne.

Gość e...e...e...e...e...
masz prawo do odszkodowania, pozwija dziada do sadu

Gość wejciasiejcia
tez mnie denerwuja rowerzysci bo trzeba ich omijac ... ale bez przesady , zeby od razu ich wyzywac. maja prawo do jazdy droga tak jak kierowcy samochodow, a ze troszke utrudniaja nam ruch nto trudno sie mowi.

Gość nieruozumiem chyba
wolno jadący samochod 80 latka tez trzeba omijac, 12 letnią sikse na skuterze rowniez co za roznica :D Do rowerzystów nic nie mam bo zazwyczaj jadą prawidlowo, najgorsze są dzieci na skuterach :O az brak slow jak ''to'' jezdzi, zupelnie jakby byli na hulajnodze w parku

po huj ja pocieszacie? slamazara jezdzi drogą szybiego ruchu, tam gdzie tiry, wjebalabys sie to smierc na miejscu i kierowce bys zdolowala na cale zycie. dobrze ci powiedzial bo jezdzisz jak swieta krowaa

Gość bu hahhahagaa
j.w :O ja pierdole skoro tam są tiry to pewnie droga krajowa lub wojewódzka, pewnie bardzo ruchliwa a ty sie wpieprzasz na spokojna wycieczke ?:D Nie wierze ze nie bylo tam zadnego pobocza żwirowego albo betonowego. Kolarzy szanuje bo jadą szybko i nie trzesą kierownicą a inni to po prostu porazka az strach takiego wyprzedzic bo jeszcze laseczka się przestraszy pusci kierownice i nieszczescie gotowe