Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kregoslupppppppppppp

boli mnie kregoslup w czesci krzyzowej

Polecane posty

wczoraj wieczorem polozylam sie do lozka i po chwili wstalam zamknac okno i poczulam bol w krzyzu. dzis boli mniej .ale boli gdy sie nachylam, wyginam itp. generalnie przy niektorych ruchach.bol jest taki jakbym miala tam cos w tym kregoslupie obite. mam siedzaca prace niestety. czy to od tego? jak wzmocnic kreegoslup zwlaszcza ten odcinek,jakie cwiczenia stosowac?

Gość j64trj46t
wczoraj zaczelo cie bolec i juz panikujesz zjedz ketonal czy tam inne cos na bol polez z cieplym okladem na plecach i tyle

Gość tuztuz
stan zapalny korzonki weź ketonal i rozgrzewaj to miejsce jak za dwa dni nie puści to do lekarza i zastrzyki miałam tak ale po zastrzykach już rok nic mnie nie boli

Gość tuztuz
j64trj46t ale się zgrałyśmy ale mądre my hehe

Gość pewnie korzonki,
miałem to w podstawówce

ja myslalam ze korzonki sa nizej a to jest w tym miejscu mniej wiecej koniec odcinka ledzwiowego a poczatek krzyzowego

i jak sie nie ruszam to nie boli. rano zwzielam opokan.troche pomoglo. najgorzej jest jak troche poleze i musze wstac.

Gość marionetta
rozgrzej to miejsce i wtedy jak rozgrzane dobrze mozesz probowac to rozruszac, cwiczenia na kregoslup znajdziesz przez google.jak praca siedzaca to powinnas bardzo dbac o kregoslup ale tez nie forsowac sie od razu.