Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podłamany facet pyta się was

Warto szukać dziś takiej kobiety?

Polecane posty

- kulturalna - niepaląca - inteligentna - zadbana - wesoła -niepijąca - tolerancyjna - nie patrząca stereotypowo - zaradna - z zasadami - szanująca siebie innych Czy może dać sobie spokój i zostać samemu albo brać byle jaką byle by nie być już samotnym?

Gość zapomniałeś dodać, że jeszcze
ładna musi być

Gość Są takie
tylko że większość z nich udaje. Jeśli nie udaje - naprawdę sądzisz, że taka kobieta będzie samotna?

Gość Są takie
A sam jesteś kulturalny, inteligentny, zadbany, sympatyczny, wesoły, tolerancyjny, niestereotypowy, zaradny, masz zasady, szanujesz ludzi i masz dobrą, stałą pracę? Jeśli tak, to szukaj, może znajdziesz. Jeśli nie... no cóż.

Pytanie retoryczne ,wiadomo że warto, ale znaleźć to będzie duży problem .Raczej to mało realne, ale cel sam w sobie bardzo ambitny.Szukanie igły w stogu siana ot co ,lepiej sobie odpuść lub wykreśl kilka punktów,tak myślę ,bo szukasz ideału.Życzę powodzenia mimo wszystko ,lubię ambitnych ludzi.

Gość alio90
prawie ja:)

Gość blinfold
Jeżeli szukasz takiej, która będzie posiadać 1 z wymienionych cech, to jakieś tam szanse zawsze są. Jeżeli chcesz kobietę, która miałaby połowę tych cech to musisz być Bradem Pittem. Jeżeli miałaby mieć wszystkie to ... pęknę ze śmiechu.

Warto,są takie. To tak jak ja z wyjątkiem palenia i picia na imprezkach;)

bolec uorkiestra Nawet jak taką znajdziesz to znudzi Ci się i puścisz ją w trabę. Nie tak mnie wychowano.

Zawsze mam mieszane uczuci, kiedy ktoś jest całkowitym abstynentem - wydaje mi się, że to członek AA (znam jednego)

Podłamany facet pyta się was Nie tak mnie wychowano. Yhym, no tak tak. Też takiego znałam. Kulturalny. Bardzo porządny. A jednak puścił w trąbę jak mu się zaczęlo nudzić. I co? Jak jest fascynacja to jest świetnie. Gorzej potem co się w waszych głowach kotłuje.

Gość alio90
oj tam zaraz urody:) wysoka szczupla , podobno atrakcyjn a ale pije i pale, hhahha odpadam?

Gość bhuyv ybiobuibuiobui
nie powiedziałeś nic odnośnie do wyglądu, czemu?

Gość spełniająca wymagania 26
ja jestem taka jak autor opisuje... no nie wiem tylko czy az taka ladna. I co? i facet mnie zostawił bo wolal taka co nogi przed nim rozkalda w 5 minut. to ja sie pytam czemu ja sama jestem ? :(

bhuyv ybiobuibuiobui nie powiedziałeś nic odnośnie do wyglądu, czemu? napisałem:zadbana. Nie oczekuje jakiejś miss czy coś, trudno coś konkretnego napisać. Taka bym się Jej nie przestraszył.

spełniająca wymagania 26 ja jestem taka jak autor opisuje... no nie wiem tylko czy az taka ladna. I co? i facet mnie zostawił bo wolal taka co nogi przed nim rozkalda w 5 minut. to ja sie pytam czemu ja sama jestem ? Trafiłaś na kogoś kogo interesowała prawdopodobnie tylko zabawa. Mnie takie co opisałaś co w 5minut rozkładają nogi zupełnie nie interesują.

praktycznie rzecz biorąc pragniesz ideału. jeśli chodzi o opis, wiele kobiet mogłoby sprostać Twoim wymaganiom. Niestety, większość z nich może odbiegać wyglądem od Twojej boginii i przez to ich nie zauważasz.

"jeśli chodzi o opis, wiele kobiet mogłoby sprostać Twoim wymaganiom. Niestety, większość z nich może odbiegać wyglądem ..." i tu jest pies pogrzebany bo facet to wzrokowiec (czytaj kocha oczami) i nic tego nie zmieni

Lucy Windsor Wychodzi na to, ze facet nie szuka ładnej i zgrabnej, a ma być zaradna no no To powiem tak przeciętna ale dbająca o siebie. Czemu Wy zawsze chcecie zrobić tak by wyszło, że każdy facet to świnia?

"Czemu Wy zawsze chcecie zrobić tak by wyszło, że każdy facet to świnia?" Pewnie dlatego, ze coś tam o świecie już wiemy

Gość sinisterrka
Moze pomiń te punkty o inteligencji, wiadomo, ze szukasz przede wszystkim ładnej, boś obrzydliwy samiec.

No właśnie nie każdy jest taki.

sądzę, że kobiety są po prostu rozczarowane faktem, że każdy mężczyzna poleci na ich pięknejsze, ale mniej rozgarnięte koleżanki, a je same odstawi do lamusa. niestety, wiele wartościowych kobiet musi iść przez życie samotnie... naprawdę, warto patrzeć nieco głębiej. Lucy, to że faceci są wzrokowcami, to jasne... ale z drugiej strony nie muszą zachowywać się jak zwierzęta i lecieć za każdą, ładną dupą. a tak niestety robią.