Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamammaa

CZYM BAWIĄ SIE 2-3LETNIE DZIEWCZYNKI???

Polecane posty

Gość mamammaa

macie jakies pomysly z zabawkami nie wiem juz co kupic wszystko sie jej znudzilo..... mamy juz wiele oj wiele: garnuszek na klocuszek uczanioaczek fishera mula drewniana ikea wozek dla lalek gleboki i lalki 3 duze bobasy pilki duze i małe kuchenka zabawkowa z naczyniami owocami itd...ta duza wiatraczki... duzo ytych grajacych organek vtech i inne pelikan fisher price pluszakow cale wory:) duzo ksiazeczek... co dalej??:)

Ja mysle o jakims duzym zestawie Lego Duplo,moja tez naprzyklad fajnie sie bawi zestawami Peppa Pig ,mamy pelno postaci i pojazdy oraz plac zabaw...generalnie to te dzieci jakies dziwne teraz heh,kiedys byly szmaciane lalki i drewniane klocki i sie bawilo calymi dniami,a teraz to ciezko zainteresowac a wszystkiego pelno wokol..

Gość czytam bo lubię
A macie jakieś klocki, książeczki, kredki, mazaki, kartki, farby, wycinanki? W tym wieku dziecku trzeba podsuwać pomysł na zabawę a ono ma samo w nią brnąć i ćwiczyć wyobraźnie. Rysujcie, wyklejajcie, bawcie się zwykłymi przedmiotami, np. skakanka może słżyć jako mikrofon bądź zamknięcie drzwi i jest super zabawa.

Gość czytam bo lubię
Bo dzieci mają za dużo zabawek i dlatego się nimi nie bawią, odkąd ja pochowałam swojemu małemu część zabawek to jest inaczej, ma 3 latka.

O majóweczka09 urodziłaś:-) moje gratulacje:-) pamiętam jak pisałaś, że czekasz na poród i nie możesz się doczekać ...a tu już ...jeszcze raz gratuluję:-)

Gość jdziewczyny!!!
ja robiłam tak, że na jakiś czas chowałam część zabawek, potem była wymiana i dzieci bawiły się nimi jak nowymi ;)