Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda14

Czy przez takie pieszczoty mam się o co bac?

Polecane posty

Gość Magda14

w 8 dzień cyklu chłopak zrobił mi palcówkę , to była taka szybka u mnie w domu, przed nią nic innego nie robiliśmy oprócz przytulania i całowania. Później w dni płodne byłam u niego , leżał na mnie i całowaliśmy się kilka minut , trochę mnie przez spodnie pocierał, ale to nie długo i byłam tam trochę mokra. Miał na pewno mokre majtki, ale czy dresy to nie wiem :/ Jeśli by miał to mam się o co bać? Proszę uspokójcie moje myśli, powinnam mieć okres w te dni dlatego świruję, może mam regularny okres bo w ostatnie 3 miesiące miałam w podobne dni, dlatego się boję że już 14 a nie dostałam (ostatnio miałam 11,13 i 13) :/

Gość vsdvdsvdvdvvv
tak napewno jestes w ciazy. Teraz plemniki maja zdolnosc przenikania przez spodnie!!! :D

Gość Magda14
Tak :/ Wiem, że to za wcześnie na to, ale mój chłopak jest taki zboczony z charakteru, wiem powinnam z nim zerwać, ale chce to zrobić kiedy wszystko sie uspokoi czyli kiedy dostanę okresu, bo gdy nie ma w ogóle zboczeństw to jest zły , zły na mnie że na nic nie pozwalam, a niby go kocham itp ...

Gość Magda14
Dlatego się pytam o te pieszczoty bo na forum gdzie odpowiadają lekarze itp piiszą, że wystarczy że plemniki znajdą się w śluzie kobiety, a w śluzie chlopaka są plemniki więc jeśli by spodnie nasączyły i naszły na moje gdzie jest śluz to juz ... Tyle zrozumiałam z tych wypowiedzi, a dużo takich było na internecie

Gość vsdvdsvdvdvvv
ojej jakie to sweetasne ;D opanuj sie dziecko

Gość Ja84
A nachalny jest?

Gość Magda14
Teraz taki nie jest, ale wcześniej nalegał dużo , nawet prosił o loda i o anal ...

Gość Magda14
No właśnie ja też nie chce tak się "bawic" w tym wieku, ale nie chciałam go stracic bo go kochałam, ale przez te teksty zboczone i prośby ciągłe o to odtrącają mnie od niego ...

Gość Ja84
A ile lat masz?

Gość gall anonimowo
Dziewczyno nie masz najmniejszych podstaw do obaw, ze zaszlas w ciaze. W ciaze nie zachodzi sie od takich zabaw. A okres sie czasami moze spoznic lub tez mozesz miec nieregularne cykle. Chlopakowi nie ulegaj, jezeli nie masz ochoty na takie zabawy, bo to nie jest zaden dowod milosci, a on jezeli mu na Tobie zalezy, zrozumie i nie bedzie nalegal. A jezeli pojdzie do innej, to bedzie znaczyc, ze nie o Ciebie mu chodzilo, tylko o sex z Toba. W takiej sytuacji bedzie to mala strata, bo nie o takiego chlopaka Ci chodzi. Prawda?

Gość Ja84
To ile lat masz?

Gość gall anonimowo
Ja 84 poczytaj dokladnie topik i zobacz nik autorki, to bedziesz wiedzial napalencu.

Gość Magda14
Tak, nie chcę takiego chłopaka , mam kolegę przez internet od roku w którym się chyba kocham od jakiegoś czasu ... Nie mogę myśleć o moim tym chłopaku tylko o nim ... Więc zerwę na pewno , tylko najpierw chce okresu dostać , dziękuję wam za odpowiedzi :)

Gość Ja84
To współczuje takiego chlopaka,jestes mloda,tego kwiata pół swiata