Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego:(((((((

Nie tego chcialam! Co robic?

Polecane posty

Dziewczyny ratunku ! Mam 19 lat , od 12 roku zycia rosna mi piersi - przez jakis czas tak szybko że w ciagu kilku miesiecy powiekszyly sie z C na D. I przez to mam male rozstepy,i zwisaja.Chcialam je ujedrnic. kupilam serum 'push up' i stosowalam przez 3 tygodnie. Teraz wygladaja jak duze gabki i nie sa takie twarde w dotyku jak wczesniej tylko miekkie :o i zero podniesienia 😭 co ja mam robic?? pomozcie :(

Gość jaja sobie robi
powinnas sie cieszyc:D:D setki tysiecy kobiet jesli nie miliony chetnie by sie z toba zamienily:D:D najlepiej nic nie stosuj,twoje piersi jeszcze moga ci urosnac ,ale to jest ok:) taka twoja natura :) kup sobie dobre staniki ,,spij rowniez w stanikach ,bo to wazne przy duzym biuscie .. nie przejmuj sie ,jestes kobieta ,kobieta powinna miec biust:)

Kochana ale wiesz jak mnie to krepuje.Z boku jestem chuda a cycki takie balony ktore byly wielkie a sa jeszcze wieksze:( i obwisle,a mialy sie podniesc a nie powiekszyc:(

Gość jaja sobie robi
dlatego ci napisalam,zebys niczego nie stosowala :O bo z tych cudow jest wiecej szkody jak pozytku dla biustu :O masaze przy myciu,prysznic zimny,balsam i dobry stanik!!!!! to podstawa :) ciesz sie ,ze jestes chuda,gorzej gdybys byla gruba jak wiele pan z duzym biustem( to akurat jest ok ,sa pewnie puszyste z natury) albo co gorsza miala maly biust i wielki tylek :O to dopiero bylaby masakra :O nie wierze ,ze masz nieladny biust:) jestes b.mloda ...napewno nie rodzilas :) ja ci tylko moge poradzic,zaakceptuj swoj duzy biust i nie kombinuj z kremami,bo tylko sobie zaszkodzisz,jestes chyba troche za mloda na te kremy ,a sama widzisz ,ze nic dobrego to nie daje :O