Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydddowana23

Co najczesciej kupujecie? Nie mozecie sie oprzec?

Polecane posty

Gość zdecydddowana23

ja kosmetyki i bielizne. sama nie wiem po co..

Gość ja pomidory
hehe :D nie moge sie im oprzeć są taaakie pyszne i w koncu jest sezon :D

Gość za hajs matki baluj
piwo i chipsy :classic_cool:

Gość zdecydddowana23
aa kupujecie te rzeczy, bo np sa w promocji, czy dlatego, ze to nalog, wtedy cena nie ma znaczenia?

Gość 49.90 zł
ja kupuje nałogowo żele pod prysznic,sole do kąpieli,olejki-sama sie dziwie,ale nie moge sie oprzeć

ja zawsze sobie coś wymyaslę ,że potrzebuję np. jakiegoś nowego kremu/różu itp i nie to że mi się kończy po prostu prganę "to" mieć

Gość Biżuterię. To nałóg. Cena ma
jakieś tam znaczenie, raczej jednorazowo nie kupię nic powyżej 350zł. Choć zazwyczaj wydaję do 100zł

Gość zdecydddowana23
49,90 znam to ;) moj chlopak czasem sie smieje, ze moglabym otworzyc drogerie, ale lubie miec rozne zapachy, tez np zeli i uzywac ich w zaleznosci od nastroju

Gość zdecydddowana23
Biżuterię. To nałóg. Cena ma kupujesz tylko dobra bizuterie? srebro, ew. zlloto? ja mam soro bizuterii ale sztucznej z h&m np. czasem mysle, ze gdybym to wszystko sprzedala, to mialabym na kilka prawdziwych skarbow.-..

Tak, nie mogę nosić zwykłej, bo mnie uczula, no i poluję raczej na nietypowe wzory. Próbowałam sprzedać starą na Allegro, bo mi się opatrzyła - też raczej jest dobrej jakości i większość ze srebra - i podobnie myślałam o kupnie zmiast tego czegoś naprawdę super, ale teraz takie tam są ceny, że lepiej nie mówić i trudno się przebić przez tonę plastikowych kamieni itd. Ciuchów też mam full, ale chwilowo nie kupuję nowych. Właściwie nie muszę mieć modnych, bo mam uniwersalne.

Gość 26 03
ostatnio...bieliznę zawsze z myślą o Nim...

Gość zdecydddowana23
Biżuterię. To nałóg. Cena ma wiem, wiem,ze z cena jest ciezko, bo przeciez nie kazdego stac na wydanie 800 zl na srebrna bransoletke CK, kiedy mozna miec _alternatywe_ chinskie cacko, nic ze tylko na chwile ;)

Gość nieoNN
Buty -kupuję nagminnie.Przeważnie na obcasach,choć ostatnio przywiozłam z Anglii świetne conversy.Idealne do dżinsów i szortów.

Tu akurat miałam na myśli, że jeśli chcesz sprzedać coś z wyższej półki na Allegro i masz zamiar kupić sobie z jeszcze wyższej - zapomnij. Nie opłaca się nawet wystawiać na Allegro... Bransoletek za dużo nie mam, choć trafiłaś. Podobają mi się Frey Wille. Niestety cena jest zaporowa.

ja buty...za każdym razem sobie obiecuję, ze te będą ostatnie, że więcej nie potrzebuję...ale nie, w kolejnym sklepie znajduję znów jakies perełki i już po mnie...

Gość Zaaaałamkaaa
Nie ma takiej rzeczy , kosmetyki, buty,ciuchy , biżuteria kompletnie mnie nie kręcą .Kupuje jedna torebkę lub buty raz na rok , ale muszą być dobrej jakości . To samo z kosmetykiem lub perfumami . Za to każde zaoszczędzone pieniądze jestem wstanie wydać na podróże i dobre regionalne jedzenie.