Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobiash.

Czy ona chce czegos wiecej?

Polecane posty

Gość Tobiash.

Ostatnio siedzialem z pewna kolezanka w samochodzie, czekalismy na pewna osobe. Jako, ze tej osoby dlugo nie bylo, zaczelismy sobie flirtowac. W pewnym momencie polozylem jej reke na kolanie, chcac sprawdzic jej reakcje. Popatrzyla na mnie i za jakis czas sama mi polozyla swoja reke na kolanie. Zaczalem ja glaskac po glowie i objalem lekko w pasie. Nie zaprotestowala. Gdyby nie nadejscie osoby, na ktora czekalismy, mogloby dojsc do czegos wiecej, choc nie mam 100% pewnosci. Jak wam sie wydaje, ta kolezanka jest zainteresowana czyms wiecej, czy tylko z jej strony taki niewinny flirt, podkrecanie mnie dla wlasnej satysfakcji?

Gość hehe :D
zapytaj sie jej :X

Gość nie wiem o co ci chodzi
sam zacząłeś z nią flirtować, a teraz zastanawiasz się czego ona od ciebie chce?

Gość Tobiash.
Ona pierwsza zaczela mnie podkrecac, czynic male alzuje do seksu. Wiec te moje dotykanie mialo na celu sprawdzenie, czy ona sobie robi jajca, czy jest to czyms poparte. Ale nie bylo za duzo czasu, aby wysondowac co ona o mnie mysli.

Gość hehe :D
"kobiety nie protestują , gdy kogoś akceptują" No chyba, ze to typowe flirciary i latwe sztuki. One z reguly w ogole nie protestuja, jak nadarza sie okazja pojscia do lozka. Nie waznie, ze facet jest malo przystojny, czy nie ma kasy. W tym momencie liczy sie poped seksualny.

nie tylko łatwe sztuki i flirciary - nie protestują :P te udające trudne i zamaskowane - też :classic_cool:

Gość tyytytytr
leci na ciebie chlopie, slepy jestes?