Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochałamsię19.tak

to był najlepszy weekend w moim życiu

Polecane posty

Gość zakochałamsię19.tak

zupełnie niespodziewanie facet który podobał mi się od dwóch lat zaprosił mnie jako osobę towarzyszącą na wyjazd pod domki ze znajomymi... To był najlepszy jaki tylko pamiętam weekend w moim życiu... było namiętnie gorąco czuliśmy porządanie.. kochaliśmy się całą noc.... Namiętność jest boska! nie żałuję żadnej chwili spędzonej z Nim. każda minuta była czymś nowym... teraz trzeba wracać do normalności, do pustego pokoju i pustego łóżka.dziś nie poczuje bliskości i przytulen...ehh

Gość alebedąwykopki
wyjazd pod domki ? Oj to uważaj bo może on chce Cie tam zakopać pod tym domkiem.

Gość kasaa
To że byłaś zakochana to ok ale on mógł wykorzystać sytuację,nie za szybko poszłaś z nim do łóżka?On wiedział że tyle jesteś w nim zakochana?Bo jak nie to może uznać cię za łatwą

Gość fajny teleturniej ybl
nie licz że on sie jeszcze odezwie, zaliczył cię teraz zapoluje na inną

Gość zakochałamsię19.tak
no tak tak na pewno o to chodzi.. ;] w słowniku można znaleźć hasło takie jak metafora, czyli przenosnia.

Gość zakochałamsię19.tak
wie, że jestem zakochana bo mówiłam mu że jest mi bliski... On również zbliżył się do mnie... Nie żałuję że poszłam z nim do łóżka... uświadomił mi że jest dla mnie bardzo ważny. On również powtarzał mi że dobrze mu ze mną..

Gość asia ticzerka
temat Twojego topicu skojarzył mi się z "filmem zupełnie inny weekend" bardzo fajny film a autorce szczerze zazdroszczę i życzę szczęścia bo nie ma nic piękniejszego niż sytuacja kiedy ktoś kto am się podoba odwzajemnia nasze uczucia

Gość zakochałamsię19.tak
@asia ticzerka: dziękuje bardzo :) Tak jest cudownie.. nie zasne dzisiaj z przebiegu zdarzeń... nie mogę się doczekać jutra, tzn. dzisiaj kiedy Go zobaczę i przytulę... Nie wierzyłam w to, że jeszcze mogę tak "fruwać" ze szczęścia.