Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

pisze prace DLA ZIELONYCH SWIATKOW!!!!

Polecane posty

jest ona na ZNIKNIECIA - dzis osiagnela POZIOM ZNIKNIEC i teraz z tej pracy wszyscy oni zaczna znikac - TE WILKI W OWCZEJ SKORZE ktore sie nade mna znecaja - a BONA I MENGELE TEZ. Mengele wystarczy ze przestanie stac o Indian a BONA ma Kaina to i tak do piekla - ja mam tekst z 4 rodowodami I TAKI MILOSIERNY JEST WASZ SWIETY KOSCIOL KATOLICKI POLSKI - tak sie o was troszczy - przez kogo to musze pisac IDZIE DO PIEKLA - tekst jest na ZNIKNIECIA- zeby nie bylo ze 1 osoba zniknela - moze juz zniknelo 10 albo 20. KTO MI TO KAZAL PISAC , PO CO SIE ZNECACIE? Nie macie juz ani rodowodow na szkole ani jednej fifury na panstwo nawet dla lesb i gejow - zawsze cos. JEDYNA WARTOSC znikniecie zeby nie placic ksiedzu za pogrzeb. ROBCIE SOBIE CO CHCECIE - tak uszanowaliscie cudze poglady? ZNIKAJCIE I TYLE!! Tyle mnie to obchodzi - prosilam tylko o rente od matki to nie sa wasze pieniadze. Nie mialam nigdy rodziny - tylko tyle napisalam. A co ja tu robie z KEVINA? Nie mogliscie tego babci powiedziec? Nie musieliscie sie pocic? I po co sie uczycie jezykow - mieliscie w Niemczech Herberta przetlumaczyc toscie go w HCL utopili? I czego wy chcecie ode mnie a jakby nie Herbert to co? Jaka ja bym byla? Co - koralik mi pomogl? A moze ale kto mi go dal? CO WY SOBIE NIE MYSLICIE? JAKA OWCA? Wy debile - znikajcie do szatana - to wasze wartosci - zywcem was bedzie porywal -co wy sobie nie myslicie? Po co wy zyjecie - wy sie zastanowcie - ja sie nad tym zastanawiam codziennie - ale chcecie sie gnoic prosze bardzo. Zielone Swiatki poznikaja z tej pracy i tyle. Wy myslicie ze sie bedziecie klonowac na Kolbe i zrec bomby nie wiadomo po co i na co wszystko niszczac wy debile. Trzeba mnie bylo babci oddac i spokoj z idiotka. Poglady Mengele na temat HOOKE I GREW mnie nie interesuja - se mial swoje BIOLOGICZNE DZIECI ZROBIC I KONIEC. OGRANA KLONAMI - to moja najnowsza ksywka - prosze tlumaczcie Herberta - co nie umiecie. Tak miejcie amazon - czemu inaczej? I koniec. I wygrajcie ze mna bez gory Grabarki. To jest zbrodnia przeciwko ludzkosci coscie mnie zrobili. GORA GRABARKA NA GLOWIE i SLOWA OKEVINIE - czy pokonam Anie Shitrey czy nie!! DO PIREKLA Z WAMI WY SZMATY NIELUDZKIE!!! A rodzina?Czy pokonam Anie SAhitrley - obyscie za moje zycie ZYWCEM DO PIEKLA TRAFILI bo Rzym bedzie malutki - jak szklolaPilsud - kto go wybuduje - KURTWA MAC A KTO WAM DCHALUPY WYBUDUJE JAK WAM JE ZNBOWU WYBUDUJA- P{olskie KLJU - wy mordercy zdegenrowani umyslowo - polska sluzbo lirturgiczna ty CHUCJO CIPO ZGNBILA - polskie kosciele Katolickie - TY CHUJU W DUP{IIE I CIULU W CIPIE i NIC POZA TYM!! I SZAMTO NA PUKLU!!!Wierni kosciuola katolickiego wy z powolaniem z PLATNEGO CHRZTU KAZDY - obyscie ZAJOBA NIE DOSTALI W WASZYCH SLASKICH RPODSZINACH -= CIUL W CIPIUE CHUJ WDUPIE _ POlska - pokonala Kevina BZBROIDNIAMI - !!! ZBRODNIAMI!!! I Francje mieliscie i wszystko tylko slabo wygladama - slabo mnie dziad Jpozef i pojcoiec Jozef wgwalcili - i co teraz?GDZIE WASZA PIERRDOLONA POCZTA?Oby spadla bomba atomowa na was wey CIUYLE I CIPY i WUY CHUJE I CHUICE!! I co teraz?

Gość emigrujący pelikan
nikt twoich wypocin nie czyta, spierdalaj w podskokach🖐️

Obyuscie wszyscy zywcem poszli do piekla wszyscy jak brygidki i Helena - a Bona i Menegele takze za moje zycie w krzywdzie i sluznba liturgiuczna - nie wiedzialam ze jestesm TALKA SLAWBNA -=koomuvciulea i cipe wylizac - komu komu dupe SRAJACA -0 gowno na twarz mi up[uscicie tak wyglada -m CHUJU SKL(ONOWANY Z NIEM IEC - xdaj kmutasamn- sipostra ci wylize - daj chuja spuscc mi sie do ryja - daj chujua daj chuja daj chuja daj chuja RZYMSKI KLONIE - daj chuja dsaj obesrana dupe!! Chyuba rozumiecie ze koniec kontaktuna zawsze.Jak on sie tam zmiesci? TYenm zlodziej. Zeby Szkocji nigdy nie bylo za to ze ma siostre wq Polsce. A kto te Polske dopuscil?Kto to dno dopuscil?JEGO OJCIEC zawdziecza mu MIEKK(IEGFOP chuja - chuja ktorego dobrze w ciupie nastepnej kurwiy - mojego wzoruy -jego ojciec KSIAZE KAROL czy wy umiecie czytac?Czy umiecie? i tyle :( To se przeczytajcie to i zniknjcie.AMEN. Bo tak was wszystkich nienawidze za 40 lat klamstw i tyle :( AMEN. GDZIE JEST MOJA RENTA???!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(