Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce mi sie zyc....

Maz zostawil mnie bo okazalo sie ze nie moge miec dzieci

Polecane posty

Gość Nie chce mi sie zyc....

nie chcial adoptowanego, stwierdzil ze jest jeszcze mlody i znajdzie kobiete ktora mu urodzi dzieci. Bylismy idealnym malzenstwem, zostawil mnie po 5 latach a mi sie nie chce zyc. Marzylam o dziecku a tu okazuje sie ze jestem bezplodna i nigdy nie urodze.

Bylismy idealnym malzenstwem, zostawil mnie po 5 latach a mi sie nie chce zyc. No widac, nie aż takim idealnym. Przykre, ale w sumie mu się nie dziwię .

Gość summer_fun
Aha czyli rozumiem, że on nie szukał kobiety tylko inkubatora dla swojego potomka :O

Gość ahahahahahahah
a jakby to facet pisał, że żona go zostawiła, bo jest bezpłodny, to byście pisały, że powinien ją zrozumieć, że kobieta ma prawo mieć biologiczne dziecko jeśli chce itd :D🖐️

Gość senyt
Natura. Każdy facet chce mieć potomka.

Gość summer_fun
Nie, nie pisałabym tak. Nigdy nie rozumiałam tego parcia na WŁASNE dziecko. Koniecznie własne! Nie ma innej opcji! Co tam jakaś miłość, ważne, żeby znaleźć sobie inkubator/dawcę nasienia. Tylko pęd do rozmnożenia się liczy :O Nic nie lepiej od pozostałych zwierząt

Gość Co ty pieprzysz???
Zaplodnilaby sie innym nasieniem i tyle!!!

Gość Co ty pieprzysz???
To bylo do ahahahaaaa sra!!!

Gość no co za idealny zwiazek
od kolejnej odejdzie, bo zupa byla za slona. Na ojca i tak sie nie nadaje, bo wymieka przy pierwszych trudnosciach. Nieplodnosc sie leczy, jest tez zaplodnienie in vitro.

summer_fun Nie, nie pisałabym tak. Nigdy nie rozumiałam tego parcia na WŁASNE dziecko. Koniecznie własne! Nie ma innej opcji! Co tam jakaś miłość, ważne, żeby znaleźć sobie inkubator/dawcę nasienia. Tylko pęd do rozmnożenia się liczy Nic nie lepiej od pozostałych zwierząt No to tylko TWÓJ problem, że nie rozumiesz 🖐️ Jest natomista rzesza ludzi, którzy chcą miec własne potomstwo- krew z krw i kość kości. A jeżeli sprowadzasz problem do bycia inkubatorem to świadczy to tylko o Twojej porażająco niskiej inteligencji albo jakiś mega traumach z dzieciństwa🖐️ I tak, jesteśmy zwierzętami czy to się nam podoba czy nie:D

Gość summer_fun
Hahaha kolejna stawiająca ludziom diagnozy przez internet :D Ja tam nigdy nie wypierałam sie tego, że jesteśmy zwierzętami w przeciwieństwie do całego grona ludzi, którzy uwielbiają używać zwrotów typu "to tylko zwierzę". Ten temat doskonale im udowadnia, że człowiek to tak samo "tylko zwierzę" 🖐️