Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody pudzian

z pamiętnika mojej żony..

Polecane posty

" mój mąż jest dobrym człowiekiem wiem że mogę na niego liczyć..jednak nigdy nie dorówna Tobie- całe życie Cię kocham i będę kochać.." "pomyliłam przyjaźń z miłością - teraz jest już za późno.." ona lat 28 , ja 30- jej pierwsza miłość o której mowa wyżej 35...

Gość fbglb
i liczysz na to że prowokacja bedzie na setki stron :o nudne

Gość kjdkdjkdk
a czy ta miłość byla przed toba?

Gość A o co ci chodziło?
:O?

Gość kjdkdjkdk
hmm...no widzisz ale mimo wszystko wybrała ciebie...ale skoro tak pisze tzn ze teskni jest z toba bo nie chce cie zranic( nie mowie ze nie kocha) wiesz kobiety to skomplikowane maszyny moze jej barkuje czegos w waszym zwiazku

Gość kolorowe motyle
nie ma to jak oddech rywala na plecach :D niektórzy tego potrzebują :P, :P, :P tak czasmi radzą poradniki dla prawiczków :D

fajnie masz ..... ja bym nie wytrzymala i pod nos to pokazala ....potem bym sie martwila jazda za czytanie pamietnika .... a tak w ogole to kto teraz pamietnik pisze hmmm

Gość kjdkdjkdk
ale konkretnie to ona do niego tak pisała? czy tylko zapisała sobie to w pamietniku?

nawet nie macie pojęcia jak rozsypuje się swiat- wszystko wydaje sie byc o.k- a tutaj glupi zeszyt scina czlowieka z nóg

Gość A daty tam były?
Bo się jeszcze okaże, że to kartka z gimnazjum a ty się rozwód kroi :D..

Gość kjdkdjkdk
a po za tym ja bym z nia porozmawiala szczerze bez ogródek powinna byc wobec ciebie szczera zycie w trójkącie to nie zycie. Beddzisz zyl ze swiadmoscia ze jest ktos lepszy od ciebie ze mimo wszystko teskni za nim i zaluje bedziesz czul sie jak 5 kolo u wozu...wiem cos na ten temat choc u mnie bylo troszke inaczej...popros ja o chwile prawdy...

Gość niuniaaa:**
aktualnie przeżywam coś podobnego i zgodzę sie z ostatnim wpisem Autorze.Masz 30lat to nie męcz się z nią,zycie zmarnujesz.Z czasem bedzie tylko gorzej ps. skasuj historie bo moze wejsc

od zawsze pisała - widzialem go kilkanascie razy ale w zyciu by nie przyszło do glowy co tam jest- takie babskie pierdoły tam były

Gość kolorowe motyle
ja mam wyjątkowo dobre pojęcie ale nie przejmuj się rozsypany świat to niezły materiał aby zbudować kalejdoskop ;)

Gość wheidfhw
może Cię nie oszukuje, przecież pisze, że się pomyliła. może jest zagubiona w uczuciach. ładnie napisała o Tobie. nie bronię jej, tak sobie tylko dumam.

Gość kjdkdjkdk
ja np tez prowadze czasem pamietnik ale robie to tylko gdy jest mi zle i nie mam z kim pogadac...Twoja sytuacja jest rzeczywiscie dolujaca ale musisz jakos wytrwać,musisz podjac pewne decyzje, wierz mi ze nawet nie wiem jak bys byl silny z czasem nie dasz juz rady...a to bez sensu...jesli umiecie ze soba otwarcie rozmawiac to porozmawiaj na ten czas to moja jedyna rada. Musisz wiedziec na czym stoisz...

jest mega seksowna ale nie typ lali tylko taka naturalość- faceci się za nią oglądają ale nie jest wulgarna . ładnie to wolałbym zeby pisała o kocie a o mnie z miloscią

Gość kjdkdjkdk
A po za tym wazne jest ze cie szanuje a moze to byly jakies starsze zapiski? moze jak ktos wyzej napisał pogubiła się trochę