Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgbgbgs

Jak wyrwać faceta na trójkąt na disco

Polecane posty

Gość vgbgbgs

Cześć. Razem z mężem byliśmy kilka razy w klubie na dyskotece i chcieliśmy wyrwać jakiegoś faceta na trójkąt bo chcę obciągnąć komuś obcemu kiedy mój mąż będzie mi lizał cipkę. No i nie wiemy jak się do tego zabrać. Jak pokazać że chodzi nam o to?

Gość vgbgbgs
co to ma wspólnego do tematu? Nieważne! Chcemy wyrwać faceta na jedną noc - nawet go do domu nie zapraszać tylko szybki numerek gdzieś w plenerze ciepłą letnią nocą.

no właśnie a ja jestem jak najbardziej chetny

Gość vgbgbgs
hej - mamy konto na zbiorniku nam jednak chodzi o coś bardziej spontanicznego, że siedzimy pijani w klubie i nagle naszła nas ochota na coś perwerskiego... Zaszaleć szybko i zniknąć, a później sobie tylko wspominać do poduszki jak to było :)

Gość marika1991
zatańcz z przyszła ofiarą i zapytaj wprost czy miałby ochotę żebyś mu obciągnęła(raczej napewno się zgodzi)potem wyjaśnij o co chodzi dokładniej.też by mi się takie coś podobało ale mój facet nie zgodziłby się na to :(

Gość vgbgbgs
problem w tym, że ja jestem bardzo nieśmiała i wolałabym żeby to facet jakoś załatwił...a najlepiej razem bo on też nie wie jak się za to zabrać

Gość johny...
a to może ze mną się umówićie?z pomorza jestem i chętnie dojadę jeśli nie za daleko.szybka akcja jeśli chcesz

Gość Elkka
Pewnie nie będzie z tym większego problemu, facet raczej nie odmówi lodzika... mój pewnie nie zgodziłby się na taki układ.