Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fobiczka zeschizowana

FOBICY SPOŁECZNI ŁĄCZMY SIĘ!

Polecane posty

Jacy jesteście? Jak wyglądają wasze związki i jak wszysycy znosza wasze humorki

Gość huihiu
taaa, niedorajdy szukacjacy wymowki, aby nic nie robic laczmy sie!

Ja mam erytrofobie, zespol drzacych rak, agorafobię , szesc nieudanych związków:)

Gość locitan
Jakie związki? :D

pewnie, że tak, mozecie rowniez nic nie robic;) Ja jestem wyszczekana jak malo kto, ale nieuchronilo mnie to przed tym cholerstwem

Fobia społeczna jest dziwnym schorzeniem, a macie tendencje do mitomanii np?

Gość koiknbhj
do roboty pasozytki, a nie wymyslacie sobie choroby! W biednych krajach gdzie ludzie musza pracowac, aby miec co jesc jakos nie ma zadnych fobii spolecznych:O

Żal mi wszystkich tych, którzy wypowiadają się na tematy, o których nie mają pojęcia. Co ma praca, jej jakość i wszystko, co z nią związane do drżenia rąk, albo spuszczania głowy na ulicy w obawie przed kontaktem wzrokowym z płcia przeciwną? Nie rozumiem

myślałam, że na kafeterii jest nas troche więcej

Gość dark energy,
ja mam fobię społeczną (i kilka innych fobii oraz inne zaburzenia) od około 15 lat

Gość mnbv--
"do roboty pasozytki, a nie wymyslacie sobie choroby! W biednych krajach gdzie ludzie musza pracowac, aby miec co jesc jakos nie ma zadnych fobii spolecznych" to oznacza pasożytku, że w tamtych krajach ich po prostu nie ma, a nie że jest wymyślona :o

Klika innych zaburzeń, jakich? Wiecie jaka jest przyczyna waszych dolegliwości? Dark Energy, leczysz się ?

Gość ja mam jazdy
-nerwica -lęki -stany depresyjne :(

A ma ktoś problem erytrofobii? Jak sie z tego cholerstwa wyleczyc nie moge. Obserwuje też tendencje u osób z fobia społeczna do mitomanii, moje dwie kolezanki tak mają ;(

Gość dark energy,
mam jeszcze nerwicę natręctw i taki jakby syndrom choroby sierocej oraz dysgrafię spowodowaną wadą wzroku i przestawieniem "na siłę" na praworęczność, część z moich dolegliwości pojawiła się już w bardzo wczesnym dzieciństwie (może w wieku 3, 4 lat), nie znam przyczyny, na razie się nie leczę, zawiodłem się na psychologach

Pomoc od psychologa? Ha ha ha, lepiej porozmawiaj z domokrążcą, mialby więcej do powiedzenia, niż taki pan/ pani psycholog. Nie korzystałes z pomocy psychiatrów?

Gość dark energy,
nie, rodzice by się nie zgodzili

Mnie sie jakos udalo z tym cholerstwem wygrac :) Psychicznie, jak i fizycznie - mialem hyperhidrosis, ale usunalem gruczoly potowe. Ja jestem obserwatorem :classic_cool:

jak to rodzice by sie nie zgodzili?

Gość manio ciekawski=)
Wyobrażam sobie, że jestem serwerem Kafeterii :classic_cool:

Gość dark energy,
no normalnie, oni to chyba nawet nie wiedzą, że jest coś takiego jak fobia społeczna, czy nerwica natręctw

Ile masz lat? Ja mam wlasnie gdzies swoich bliskich i cala reszte, po prostu ich unikam, taki mechanizm sobie wypracowalam. Mało obchodza mnie inni ludzie, ale boje sie co o mnie mysla, bledne kolo normalnie;) Nie protrafie sie angazowac w realcje typu przyjazn, czy milosc

a jacy jestescie na co dzien dla innych? Zalezy wam na relacjach z innymi?

mam, starszą o 5 lat siostrę. Imprez rodzinnych unikam jak ognia:)

Mam bardzo duza rodzine i co sie z tym wiaze czeste imprezy, jestem bardzo uprzejma dla wszytskich ciotek, wujków, ale nie szukam z nimi kontaktu

No a jeśli są czyjeś urodziny i ktoś Tobie przekazuje ;), że jesteś zaproszona, co wówczas? A poważniejsze imprezy, np. ślub siostry? - byłaś?

Siostra ma 31 lat i nie jest mezatka, wlasnie rozstala sie z factem, z ktorym byla 12 lat w zwiazku. Urodziny? Zwyczajnie nie ide, tlumaczac, ze mam jakas tam sprawe do zalatwienia, nie cierpie tez swoich urodzin i skladania zenujacych zyczen, ktore sa schematyczne i nie szczere;) a jak wyglada to u Ciebie?

Siostra ma 31 lat i w październiku bierze ślub :) Dla niej to zrobię - pójdę, bo normalnie to bym nie musiał iść, chociaż z drugiej strony -jakaś forma rozrywki będzie ;) Z rodziną kontaktu praktycznie nie utrzymuję, mieszkam daleko od nich, co też pomaga, a nie utrzymuję, bo po prostu - traktuję wszystkich równo, w sensie, że utrzymuję kontakt z kims, kto mi odpowiada. Nie uznaję więzi krwii. A nastawienie do ludzi - pewnie wiesz jak to działa, prawda? - widzimy ludzi poprzez swoje wnętrze, chociaż niektórzy nieźle potrafią dać się we znaki i niesamowicie irytują ;) No, ale jak mam urodziny to telefon off :D A dlaczego zakładasz, że życzenia nie są szczere?