Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona;/

czy wy tez tak macie przy 7-dn przerwie??POMOCY!

Polecane posty

Gość zdziwiona;/

mam taka sytuację...dziś jest drugi dzien jak powinnam dostać krwawienia, juz wczoraj i takze dziś tylko rano boli mnie brzuch na dole. Moje pytania brzmią: Czy to normalne?tez tak macie w tych dniach?? jakie szanse sa ze dostane krwawienia? i czy istnieje prawdopodobienstwo ciąży?? Test robilam przed tym opakowaniem co teraz mi sie wlasnie skonczylo wynik był negatywny.. Dziękuje o odpowiedzi;) pozdr.

Gość stara a głupia
jak to drugi dzień jak powinnaś dostać? Okres masz dostać w 7 dniowej przerwie czyli na przykład 6 dnia.. Zwykle jest to 3-4 dzień po odstawieniu tabletek

Gość zdziwiona;/
chodziło mi o to ze w niedzielę wziełam ostatnią pigułkę, w poniedziałek nie dostałam ale to rozumie bo ta z niedzieli działała jeszcze. we wtorek tez nie dostałam tylko ból brzucha(na dole) tak troszke zaraz po przebudzeniu i dzis to samo...

Krwawienie ma się pojawić w trakcie 7-dniowej przerwy. Przestań wydziwiać i analizować tylko spokojnie czekaj.

Gość zdziwiona;/
ok perwersjo! A powiedz skad ten ból brzucha moze byc? skoro tak dobrze znasz sie na wszystkim...:/

Gość myślę że to bardzo trudny
a gdzię jest napisane, że masz dostac okres zaraz po odstawieniu? Nie. Napisane jest że krwawienie pojawi się w siedmiodniowej przerwie. Co nie oznacza pierwszego czy drugiego dnia. Problem z czytaniem ze zrozumieniem? Ile ty msz lat?

jak to skąd ból brzucha? Nigdy przed zbliżającym się okresem nie bolał cię brzuch?

Gość zdziwiona;/
po prostu przy poprzednich tabletkach tydz wczesniej dostawałam plamienia i w 7 dniowej przerwie miałam okres czyli tak jakby 2 tyg krwawiłam. A tabsy zmieniłam i nie wiem jak to dokładnie działa...

pewnie były źle dobrane, skoro plamiłaś tydzień wcześniej. Nie wiem ile czasu bierzesz tabletki, ale zwykle przez pierwsze 3 miesiące takie plamienia maja prawo się pojawiać. Ja nie wiem, czy wy ulotek w ogóle nie czytacie tylko wolicie kafe??? Teraz pewnie działają jak należy i dlatego spodziewaj się jutro bądź pojutrze krwawienia

Gość zdziwiona;/
tamte 4 miesiące brałam i co miesiąc to samo..teraz zmieniłam i z tad te pytania...dzięki;)