Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doktor od psychiatrii

Mama lekarstwo na depresje i lęki

Polecane posty

Trzeba z dysku (mozgu) usunac wszystkie zle wspomnienia i sytuacje, zostawic tylko te dobre, bez zadnej zlej.Kto pierwszy chetny poddac sie takiej terapii??

ale ja uleczam sextm poprzez dobre doznania

Gość Annusza i Katiusza
nie mam dobrych wspomnien

Kochana masz a nie wiesz, ze masz, ten komputer posiada wszystko. Tyle chorych a ja chetnie pomoge.

Gość częściowy alzheimer
ciekawa teoria :D

Podszywy precz to wlasnie robaki i inne pasozyty ktore chca zniszczyc nasz sprzet.

Sex to juz inny program, ja zajmuje sie wspomnieniami zlymi i dobrymi.Kto chetny zaczac terapie.?terapia jest gratisowa i skuteczna.

Uzdrawiam mocą pochodzącą z odbytu. Leczę kupą, bo w niej jest siła i witalność.

Gość gssdf
z checia bym sie takiej terapii poddala bo wlasnie walcze z tym g*wnem :-0

Wystarczy zaczac usuwac wszystko co bylo zle i co zlego cie spotkalo, najpierw musisz napisac o tym, co zapilas na swoim dysku czyli w mozgu, to poczatek terapii.Musisz wypisac wszystkie zle sytuacje zapisane przez ciebie w twoim dysku.Nie lubie pracowac po godzinach ale dzisiaj zrobie wyjatek;)

Trzeba napisac doslownie o wszystkim co zlego nas spotkalo, pamietajcie, ze tego dysku nie oszukacie, jesli gdzies zostanie chociaz jedna zla sytuacja, trzeba bedzie dysk czyscic od nowa;)

Gość gssdf
ok i co potem jak juz te wszystkie zle wspomnienia z dysku przeleje na papier?? :) dziekuje...

To krok pierwszy, potem napisze co dalej.Jak nam wiadomo, nie kazdy zna sie na komputerach, nawet na wlasnych, dlatego sa ludzie ktorzy w takich sytuacjach pomagaja tym drugim.

Gość gssdf
czy sam wyleczyles sie ta metoda? ja juz nie daje rady, jestem na lekach :-0

Wiec zacznij tutaj pisac, doktor musi widziec o przyczynach zlego stanu dysku, musi znac sytuacje i wtedy naprawic dysk:)

To juz wiem, napisalas juz ze walczysz z tym gownem.Musisz zmienic okreslenie, mozg to mozg gowno to gowno.Sama zapisalas to wszystko co masz na dysku, w tym komputerze mozna pomoc cos zapisac, ale zawsze robisz to Ty, nikt inny.

Gość gssdf
nie bede tu pisala o moich bolesnych wspomnieniach :) fajnie sciemniasz i sie nabijasz :) dobranoc

Gość takijeden,
trzeba wszystko napisać ? niby jak ? pamiętam swoje dzieciństwo od około 6-go roku życia, a przyczyna niektórych moich zaburzeń tkwi wcześniej, mam się zahipnotyzować ?:D

wszystkie wspomnienia o ktorych sie pamieta i zostaly zapisane, te ktorych nie pamietamy, nie ma ich w naszym dysku, bo nie zostaly zapisane na nim.Jesli juz na wstepie twierdzisz ze ktos chcac Ci pomoc naprawic Twoj mozg, czyli dysk ma zle zamiary to niby jak chcesz go naprawic??Albo probujesz go naprawic albo zostaje tak jak jest.A ze doktor lubi zarty...to tez rodzaj terapii, kiedy pacjent potrafi sie podczas niej usmiechnac;)

Tyle tu widzialem opisanych deprsji i lekow, nikgo chetnego nie ma??Poczekam jeszcze chwile...

Gość takijeden,
jakby ich nie było, to chyba nie wpływały by na moją psychikę, a jednak wpływają :)

To wypisz wszystkie na pamier nie musisz tu skoo nie chcesz.Jak juz wszystko wypiszesz napisz, powiem co dalej,jutro sprawde i odpowiem a teraz zegnam sie zycze milej nocy wszystkim.

Gość takijeden,
w wieku 6 lat miałem już pewne problemy psychiczne, które zostały mi do dziś, przyczyna zatem musi być w wydarzeniach wcześniejszych, których nie pamiętam, więc to, że czegoś nie pamiętam nie znaczy, że tego nie ma a teraz idę spać

Gość slodkawisnianatorcieurodzinowy
nie czytalam wypowiedzi ale najlepsze na depresje lekarstwo to MILOSC:):):) MNIE POMOGLA:):)

Gość doktorze...
cura te ipso (lecz się sam). Psychiatra i gada sam ze sobą? :D

Gość junnnnnn
depresja to zmiany biochemiczne w mózgu

Sami na sile wmawiacie sobie cos czego nie ma, jak wspomnienia z dziecinstwa moga zostac i wplynac na dalszego zycie skoro ich nie pamietamy???Nie ma ich wiec w naszym mozg, to proste i logiczne ale na sile wmawiacie sobie ze jest tak a nie inaczej. Depresja i leki to wszystko co zlego zostalo w nas i tkwi bezustannie, poki tego nie usuniemy.Jak ktos chce nadal tak zyc i nosic to w swojej glowie to jego sprawa.Nasz mozg to najwiekszy komputer, tylko sami o tym nie wiecie, albo wiedziec nie chcecie.

Gość no cóż powiem że
Bez sensu. Ja nie chciałabym zapomnieć tego co boli, tylko właśnie sprawić, żeby przestało boleć. Dobrze, że mam te wspomnienia. Ale źle, że nie umiem patrzeć na to wstecz bez bólu, żalu, wstrętu, wszystkich tych negatywnych emcji.

Gość takijeden,
to wytłumacz mi, co jest przyczyną problemów psychicznych, które miałem już rozwinięte w 6-tym roku życia, same się wyczarowały ?