Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy Prawnik

Krakowska Akademia Frycz Kierunek Prawo

Polecane posty

Gość Nowy Prawnik

Witam , poszukuje studentów którzy wybierają się w tym roku (2021/2013) na prawo na "Fryczu". Proszę o zgłaszanie się w tym wątku. Osoby które ukończyły ten kierunek na tej uczelni są proszone o składanie swoich opinii:) Miło będzie zobaczyć wypowiedzi studentów z UJ z kierunku prawa. Zapraszam do dyskusji : "Czy zostanę prawnikiem po Fryczu?"

Gość Nowy Prawnik
Kolega wyżej zadał poważne pytania. Jakie są studentki z Frycza? Czy to prawda , że trójkącik z dziewczynami to dla tych dziewczynek żaden problem?

Gość xdfghghrfh
Czego sie spodziewasz po prywatnej uczelni?? Każdy w Krakowie wie, że dawne KSW to "kup sobie wykształcenie". Wykładowcy olewają sprawę a studenci nie grzeszą inteligencją mówiąc delikatnie. Wielu z nich jest z bogatych rodzin i pewnie sobie załatwi nawet aplikacje, a ty jak nie masz pleców to zasilisz szeregi bezrobotnych.

Gość Nowy Prawnik
Powiedzmy , że mam na przykład możliwość przejęcia interesu rodziców. Czy daje coś do życia skończenie prawa po Fryczu? Głupi może i jestem ale braku inteligencji czy niezaradny to nie ja , po prostu miałem kochaną klasę w liceum, a do matury podszedłem na partyzanta a i tak miałem maturę jedną z lepszych(oczywiście nie wszystkie przedmioty) na poziomie szkoły... Niestety nie na takim poziomie aby walczyć sobie na UJ czy innych dziennych renomowannych. Europeistyka,kulturoznawstwo, turystyka i rekreacja,towaroznawstwo, zarządzanie sektorem publicznym,... i tak dalej mnie nie interesują Potrzebuję zawodu i kierunku z przyszłością a nie upoważnienia do pracy w sklepie spożywczym. Medycyna-odpada , nie mam z tym nic wspólnego (biologia, chemia) Informatyka- nie mam matematyki , musiałbym nadrabiać zaległości duże Prawo- historię na maturze mam , język obcy opanowany(english law które reklamuje frycz) Finanse i Ekonomia- nie uważam za przyszłościowy kierunek jakoś ale znowu ta matematyka mnie eliminuje. Nauczyciel Języka angielskiego - rozważałem tą opcję z powodu bardzo dobrej znajomości języka, ale zauważyłem , że w moich miasteczku nie ma zapotrzebowania na nauczycieli(są wręcz bezrobotni młodzi nauczyciele), a prywatnych szkółek angielskiego wyrosło jak grzyby po deszczu. Potrzebuje jakiegoś przyszłościowego kierunku i który sprzyda mi się w życiu. Ps. Nie , nie szukam pracy , własny biznes również nie otworzę, obecnie rozwijam coś małego swojego , byłem goniony do pracy od małego, żeby za dobrze nie było.

Gość Nowy Prawnik
?

Gość Nowy Prawnik
A żadne nie dają za darmo? No wiecie w formie zabawy i sprawienia chłopakom miłych niespodzianek?

Gość Nowy Prawnik
Czyli pierwszy rok daje za friko , a później mądrzeją? Im dalszy rok tym drożej? Czegoś tu nie rozumiem czy to nie te "świeższe i młodsze" powinny być bardziej w cenie?

Gość Nowy Prawnik
Chyba mylisz studia z liceum... Cnota już dawno odeszła w niepamięć... Jeśli chodzi o chcice to mam nadzieję , że nie będą udawać cnotki-niewydymki bo te są najgorsze...

Gość Nowy Prawnik
Podobają mi się odpowiedzi na mój temat...

Gość Nowy Prawnik
Powiedzieć koleżankom? A niby po co skoro i tak będziesz nie potrzebny. Powie swoim kolegom , że jest pewna mała "cipa" do wyruchania... Wszędzie musi być orgia... Poszukuje dwie nastolatki (15-16 latek) to wspólnego spędzenia czasu w miłej atmosferze.

Gość Nowy Prawnik
Czy jest coś tutaj oprócz dupcingu ? może coś na temat?

Gość starosta 5 grupa 2012
no kurwa drogo jest ;p naprawde podniosły ceny w tym roku ;p ciezko cos wyruchac za rosadna cene xd