Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

w sobote -niedziele wielkie sprzątanie

Polecane posty

budowalńcy kazali nam wysprzątać już :) bo w przyszłym tygodniu wykładziny,lampki i meble wstawiamy:) nie chce mi się sprzątac ale z drugiej strony jak sobie pomyślę że to już zaraz to się ciesze:)

Gość rtygff
ale masz fajnie też bym chciała mieć swój dom:(

no to super, czas szybko plynie :) tyle czekaliscie a tu juz za kilka dni przeprowadzka ;)

cześc kochana ,no już się nie mogę doczekać ... jeszcze trochę to potrwa ale ważne że już tak blisko jesteśmy:)a co u ciebie?

Gość Czas który jest szybszy niż ja
Dom Jennifer. Jak przejrzycie UWAŻNIE w wyszukiwarce tematy na kafe, to o wprowadzaniu się pisała już w 2010 roku 🖐️ Tyle jeżeli chodzi o tą jej chorobe 🖐️

w 2010 lipie/sierpnień kupno działki ,marzec 2011 otrzymaliśmy pozwolenie na budowę ,połowa kwietnia 2011 rozpoczęcie budowy... więc budujemy się rok i 3 miesiące...

u mmnie troche zmian, kupilam druga sukienke juz w tej bialej nie ide :P slub przesuniety na 12go bo swiadek wyjezdza gdzies do Afryki i nie da rady przyjechac 5go, nie mam na nic czasu, dzis chwile znalazlam na buszowanie w necie poznalam tuta 2 polki, byly u mnie w domu, w koncu moglam sie wygadac po naszemu ;) w poniedzialek przyjezdza do mnie rodzina, 2giego mam egzamin, a jeszcze nie mialam czasu zeby posiedziec nad ksiazkami no i takie tam rozne inne duperele :) obraczki wczoraj kupilismy :)

jesteś pewnie cała podeksyctowana ślubem:) fajnie oby impreza się udała:) dużo masz teraz na głowie ,ja akutalnie zyje przeprowadzką..

Gość pjoter z Papowa
kupiliście już tego GTRa,biedaki? :classic_cool: :D

urzedasow zabieramy do restauracji Pedra Mua ( swietna restauracja z pieknym widokiem na ocean, otwieranym dachem ) i w tej restauracji bedziemy sobie slubowac :) wybralismy juz dania jakie beda, babka z restauracji bedzie pomagac przy wystroju, bedzie muzyka, tance itd :) - a mialo byc skromnie:P juz nie moge sie doczekac :)

Gość pjoter z Papowa
biedaki, nie stać was żeby 3 stówy na wóz wysupłać:D

wstawie z pewnoscia :) moj tata bedzie latal z aparatem i kamera :P musze mu znalezc jakies zajecie :D

Gość kiwni palcem
Jenny możesz nam powiedzieć do dziś do godziny 13:29 zrobiłaś ? :D