Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajos93

trace podniecenie w trakcje sexu

Polecane posty

Gość sajos93

jestem z dziewczyną ponad rok, kochamy się i ostatnio tracę podniecenie podczas sexu. gdy dochodzi do różnych pieszczot mój członek dochodzi do zwodu pełnego, gdy dochodzi do sexu i mija chwila po prostu tracę podniecenie, nie wiem co mi się dzieje i od czego, jestem zaniepokojony tą sytuacją. czytałem na internecie ze może to być od masturbacji albo pod palenia papierosów czy to prawda? proszę o pomoc.

Gość kafefan
tracisz podneicenie czyli opada ci ?

Gość sajos93
tak, opada ;/

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
mysle ,ze to kwestia ,, wprawy" jeszcze nie potrafisz ,, wyczuc " kobiety. tez tak miałam z chlopakami czasami ,ze im opadał ,a potem przestał po jakims czasie

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
np z obecnym facetem . na poczatku mu opadał bo sie denerwował , nie potrafil sie wyluzowac , podniecic na tyle .. a teraz juz nie ma z tym najmniejszego problemu i zawsze we mnie dochodzi

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
dodam jeszcze, że ma na imię Azor

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
hahahha bardzo smieszne :P wymysl cos lepszego ..

Gość kafefan
bardzo mozliwe ze przez masturbacje zrob sobie przerwe na tydzien lub dwa od sexu

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam