Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dziewczyna która...

PILNE : Kupię najzwyklejszy test ciążowy , taki za 10 zł , za to dam doładowanie

Polecane posty

Zostałam zgwałcona na wycieczce szkolnej (prawdopodobnie).Prawdopodonie dostałam tabletke gwałtu, bo byłam na imprezie i tam piłam cole, gdy wyszłam prawdopodobnie mi ją podano,bo po 20 min zaczęło mi się robić niedobrze,mialam mroczki ,kreciło mi sie w głowie. Musialam wracac do pokoju bo zasypiałam na stojaco.Dodam,ze wczesniej do nas kolega dzwonil i powiedzial do mojej kolezanki "strzezcie sie bo was zgwalce!" Spałam do 8 i nikt nie mógł mnie dobudzić. 5 budzików i panie. Nikt. A jak juz jakims cudem sie im udało mnie dobudzić,to obudziłam sie z podciągnieta koszula. Teraz okres spoznia mi sie miesiac,nawet ponad. Mam mdlosci, wymiotowalam raz, a wczesniej to chyba yyy w wieku 3 lat, jestem senna, powiekszyl mi sie brzuch,przytylam 3 kg, czesciej sikam... Na wycieczce bylam pod koniec maja... Mam 13 lat tak 13. Mieszkam w bardzo malej miejscowosci.... Wszyscy mnie tam znaja. Jak pojde do apteki aptekarka nie sprzeda mi testu na dodatek powie wszystko mamie. Ja jej powiem(mamie) ale jak bede pewna,a nie teraz. Nie moge pojechac do wiekszego miasta... A test jest mi baardzo potrzebny Nie mam wymagań. Moze byc paskowy czy nawet strumieniowy.Wysłany w zwykły list. Ja za to kupię doładowanie do telefonu w kwocie zbliżonej a nawet większej do tego coście zapłacili.

*gdy wyszlam do toalety -oczywiscie

Teraz juz ide.... Ale mozecie sie ze mna kontaktowac jak cos na email : anula20006@wp.pl jezeli ktos bedzie teraz pisal to beda podszywy bo ja juz spadam

Gość Waleria wawa
Dziewczyno, ja bym wolała żeby to było prowo, jezeli to prawda ja Ci go wysle i nie chce żadnego doładowania :o

Gość damonaa
Nie możesz zwrócić się z tym do starszej koleżanki ?albo zamówić na allegro?

To ja - autorka. Jeszcze byłam więc postanowiłam odpisać. Waleria, nie to nie jest prowo.To poważna sprawa, a ja jestem cala w nerwach,nie wiem co mam robić. Nie umialabym z takiego czegos zartowac. Nie moge poprosic starszej kolezanki bo nie mam takiej abym mogla jej na tyle zaufac Nie mam konta na allegro , nie mam konta bankowego wiec jakbym miala to kupic ?

Gość fluffy duffy
13 latka ma zazwyczaj bardzo nieregularne miesiaczki skad ci przyszlo do glowy ze jestes w ciazy?? dziewczyno, litosci ile ty mialas w zyciu miesiaczek....? spoznia ci sie bo taka uroda w tym wieku i juz nie histeryzuj

Gość cholerajasna5
Autorka ma objawy ciąży, ale może naczytała się i wmówiła sobie. Poza tym jest podejrzenie, że dostałaś tabletke gwałtu i Twoi opiekunowie milczą i nic z tym nie robią???

Gość Pewnie myślały, że byłą pijana
i do głowy im nie przyszło, że to pigułka. Wiecie, myślenie w stylu u nas się takie rzeczy nie zdarzają... A skąd jesteś autorko mniej więcej?

Gość ulkaakula
dziewczyn(k)o.... jeśli (??!!!) byłaś dziewicą - to wierz mi, napewno byś wiedziała że zostałaś zgwałcona. Chyba powinnaś czuć lekki dyskomfort, obtarcia w miejscu intymnym, często się krwawi - nie mogłabyś nie odczuć konsekwencji stosunku. Poza tym, skoro cos takiego podejrzewałaś - dlaczego nie zgłosiłaś wychowawcy??? Przecież to nie żarty tylko podwójne przestępstwo!!!

Cześć, to ja, autorka. Miesiączkuję 2 lata, miałam regularne. Nie spóźniał mi się nigdy ew. kilka dni. Teraz jest to juz ponad miesiac. A objawów sobie nie wymyslilam. Wymiotowalam w tym miesiacu, choc wczesniej w wieku 3 lat ostatnio . Mam mdlosci,jestem senna,czesciej sikam. Przytylam 3 kg a brzuch mam wiekszy.A ten telefon kolegi?To,z e obudzilam sie z podniesiona koszula??To ze nie moglam sie dobudzic a zawsze wstaje przed czasem? Nie zglosilam wychowawcy bo myslalam ze to glupi zart. Ale teraz gdy dochodza te objawy nie jestem tego pewna. Poza tym wstydze sie komukolwiek z rodziny,nauczycieli o tym mowic. blagam Was, pomóżcie mi. Kupię doładowanie do wybranej sieci, obiecuję... Zalezy mi tylko na tym tescie. Jestem z mazowieckiego, okolice Siedlec.g

Gość na powiększenie
się obwodu brzucha jeszcze za wcześnie, również na to,żebyś przytyła 3 kg. Pomyśl tak, jeśli ktoś Ci ten test kupi, zrobisz i okaże się że jesteś w ciąży to co wtesy zrobisz? Sama sobie nie poradzisz, będziesz musiała iść do rodziców i powiedzieć im o wszystkim. Tak więc, schowaj dume do kieszeni, wiem,że to będzie dla Ciebie krępujące, ale musisz im to powiedzieć. Ty nic złego nie zrobiłaś - nie ma w tym żadnej Twojej winy, musisz to sobie uświadomić!

Gość na powiększenie
a druga sprawa - na wycieczce szkolnej spałaś sama w pokoju? Na imrezie gdzie byliście? W jakimś lokalu? Też sami?? Jakoś tego nie ogarniam

dziewczyno kupię Ci ten test ,na allegro można kupić za grosze, na maila podasz adres i wskażę aby tam była wysyłka, chyba, że masz ciekawskich rodziców i mogą zajrzeć do przesyłki ? odpisz

Nie byłam sama w pokoju. Z kolezankami, które twierdzą że one również nic nie pamiętają. Była dyskoteka w lokalu w którym spaliśmy. Niby nadzór nauczycieli a jednak... Oni siedzieli i gadali ze sobą a my robiliśmy co chcieliśmy.

dajcie jej spokój, dziewczyna ma problem o ile to nie prowo i teraz będziecie ją przesłuchiwać jak Scotland Yard / FBI ? dajcie spokój, można raz pomóc a nie tylko marudzić..

Gość efwrfer
Ludzie chce wam się wierzyć w takie bzury? Słabo dopracowała tą prowokację bo zapomniała o dziewictwie! A przy pierwszym razie się krwawi, nie mówiąc już o gojeniu się krocza przez kilka dni a ona co?

Gość na powiększenie
Powiedz mi, jak spojrzysz w lustrze na swój dekolt widzisz jakaś różnicę w ilości żyłek? Piersi Ci się powiększyły, są bolesne? A rodzice nie zauważyli u Ciebie żadnych zmian w zachowaniu czy wyglądzie?? Bo jak ja zaszłam w ciąże, to zanim ja się dowiedziałam to wcześniej zorientowała się moja mama. Chociaż pewnie Twoja mama nawet o tym jeszcze nie myślała :|

Nie mam ciekawskich rodziców, nie zaglądają do moich paczek jeżeli im nie pozwolę. Tylko po prostu to musiałby być ten najtańszy list : nie polecony, bo musiałby go listonosz wsadzić do skrzynki pocztowej, a jak polecony to mogłby chcieć zgody rodziców... Proszę. Naprawdę nie wiem jak mam inaczej sobie poradzić.

TO NIE JEST PROWOKACJA. Ja się na tym nie znam. I tak, byłam dziewicą i być może nadal jestem, bo nie zauważyłam jakiś zmian w moich okolicach intymnych wtedy. Może panikuję, aczkolwiek NIE MAM PEWNOŚCI i jeżeli nie zrobię testu nie zasnę spokojnie. Nie spie juz ponad 2 tygodnie, tak ze stresu. Piersi mi się powiększyły ale żyłek nie widzę

Gość na powiększenie
powiedz rodzicom po prostu. Czemu takiej opcji nei bierzesz pod uwage??? Czego się boisz?

Gość niuu
Czułaś ból krocza na drugi dzień? Jeśli nie to do stosunku pochwowego pewnie nie doszło. Jesteś bardzo młoda i nie sądzę aby do rozdziewiczenia doszło bez bólu. Możliwe że to wszystko to objawy ciąży urojonej -takie działanie ma czasem psychika.

Gość efwrfer
Taaaa... :D Jesteś zgwałconą dziewicą :D a czym cię zgwałcił? nitką abyś zachowała dziewictwo? ZNajdź sobie zajęcie stara kurwo a nie wymyslasz takie pierdołt :D

Gość szeptuchaaa
przeczytałam w życiu wiele wypowiedzi pisemnych trzynastolatek i ani jednej, w której byłoby użyte słowo ,,aczkolwiek"

Gość dobra ja ci wyśle
zlituję się

Gość nie każdy krwawi przy
pierwszym razie więc nie pisz bzdur :o Ja nie krwawiłam, bolalo mnie to fakt ale następnego dna bólu nie odczuwałam więc moze autorka też nie krwiawila a jak ją nawet troche bolało następnego dnia to zapewne sama była w szoku ze nic nie pamięta i nawet na to nie zwróciła uwagi