Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one bez prawkee

Chcę kupić samochód a nie mam prawa jazdy..mogę czy nie?

Polecane posty

Gość one bez prawkee

prawo jazdy dopiero zaczne robic za miesiąc-dwa ale juz chcialabym kupic i miec autko... Czy moge po prostu isc do salonu i kupic? Bedą o cos pytac? O prawko etc? Co z 'dostawą' :D moge przejechac sama te kilkanascie km bez tablic ? Czy oni dostarczą za oplatą? Nie bede miala osoby ktora moglaby mi pomoc

Gość maturks4
Nie kupuj. Z takim poziomem intelektualnym prawa jazdy nie zdasz do końca świata i jeden dzień dłużej

Nie będa o nic pytać. Gorzej, jak zapraponuja ci jazdę próbną, a ty powiesz, ze nie potrafisz. :D Bez tablic nie wydadzą ci samochodu, również bez tablic nie możesz jechac, szczególnie, ze nie umiesz. To jeden z najgłupszych pomysłów, o jakich tu czytałam. :o

nie wiem czy śmiać się czy płakać? to tak jakby kupić telewizor bez pilota albo PC bez monitora ;]

Gość ona nie tak szalona...,
messol - nie wiem o jakim dilerze mówisz ale moj kuzyn kupil ostatnio motor, wszedl do salonu i wyszedl z motorkiem, wrocil do domu ''goły'' bez tablic, potem go zarejestrowal. Do odbioru potrzebna jest tylko kasa :D ,faktura i kilka papierkow a auto moga ci przeciez laweta przywiezc , pewnie za oplatą :) za jazde bez tablic nie ma co prawda mandatu w taryfikatorze ale policja moze cie zatrzymac i strzelić mandacik nawet 500zł + holowanie :O

Gość głupota. 12
po co pytasz skoro tak dobrze sama wszystko wiesz??

Gość ona nie tak szalona...,
gorzej to bedzie jak kupisz a nie zdasz egzaminu :D:D

Gość co za forum ja pierdo
ona nie tak szalona - puknij sie w pusty łeb :O jezdzic nie umie, nigdy pewnie za kółkiem nie siedziała a ty kazesz jej jechac samej do domu pierdolnie pewnie w latarnie albo wpadnie do rowu 🖐️

Gość truskawka771
Hahaha, kupić możesz. Ale jak Ty sobie wyobrażasz jechać bez prawa jazdy i tablic? I nie gadaj, że to tylko kilka km. Dla mnie kosmos. Albo jedź z kimś, kto ma już prawko, albo odpuść sobie temat na jakiś czas. A jak już się zdecydujesz, sprawdź sobie auta w autotrend. Tam mają takie malutkie miejskie, powinny Tobie odpowiadać.

Gość gość
dla tych hien reklamiarsko spamiarskich to nie ma znaczenia po ilu latach