Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Oglądałem wczoraj Pamiętniki z wakacji i tracę wiarę w ludzi

Polecane posty

Drinki, imprezy i dziewczyny szukające jednonocnych przygód. Zdradzają swoich facetów jak idzie i jeszcze tłumaczą się, że jest zabawa. Stare kobiety podrywają czarnoskórych chociaż w domu mąż i dzieci. Czy tak teraz wygląda świat? Czy jest jeszcze dla niego nadzieja?

Gość ahahha ales Ty glupi
przeciez te pamietniki do jakas durna fikcja :D

Gość daOlkaTolka
haha! i Ty w to wierzysz? Nie bez powodu pokazują tam taki margines, żeby ludzie myśleli, że to norma. Nieźle dajesz się wkręcić :D. Wiadomo, że są tacy ludzie, jak w tych durnych serialikach, ale to właśnie margines, który lepiej unikać. Smutne, że pogląd na świat budujesz na podstawie takich programów, przeznaczonych dla najgłupszej części społeczeństwa.

ja w ogole mam awersje jak to ogladam :D ta oszlamiajaca gra aktorska bohaterow :D:D:

Gość sialalalala.,.vmvh
najgłupszej? to wymien programy dl tej mądrzejszej, wkurzajaco wyrezyserowane programy, fajnie sie na to patrzy, takie sytuacje i inne patologie to norma a nie margines, a nawet gdyby to byl margines to co? nie mozna patrzec na serial pokazująco to i tamto? wydaje sie że to ty z tej głupszej części społ.

Gość panna anna llll
wiesz co? wstydzilbys sie przyznawac ze ogladasz cos takiego... jak ostatnio bylam u chlopaka i zobaczyla ze jego matka oraz brat z dziewczyna to ogladaja i jeszcze sa na bierzaca z tymi tematami, to powidzialam mu ze ma z deczka tepa rodzine a sama mialam ochote go zostawic... serio

Gość Bohoboco
Masz racje..nawet moja mamusia stwierdziła,ze wiekszej chały juz dawno nie widziała:)

Gość sialalalala.,.vmvh
""to powidzialam mu ze ma z deczka tepa rodzine a sama mialam ochote go zostawic... serio"" świadczy to niestety o twojej tępocie nie ich:D

Gość daOlkaTolka
"najgłupszej? to wymien programy dl tej mądrzejszej" tak, najgłupszej. Zrobiłam nawet dwa podejścia na youtube i po prostu nie daje rady oglądać czegoś na tak niskim poziomie, przykro patrzeć, że istnieje taka patologia, ludzie, którzy mają totalnie pusto w głowie. Zero ambicji, płytkie podejście do życia, drewniane dialogi przygłupów. Po prostu smutne. Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami i oglądałam czasem telewizję, to lubiłam "Galileo" oraz "Kinomaniak", nie wiem, czy dalej lecą. Generalnie polecam darować sobie telewizję, nie bez powodu Anglicy, mówią na to "idiot box" ;). W tej chwili czasem na youtube oglądam MasterChef, chyba jedyny program telewizyjny jaki oglądam ;), bardzo fajny, daje motywację, żeby się rozwinąć kulinarnie. Takie programy powinni robić, co dają kopa motywacyjnego do działania. :)

Gość rolka papy
czuły krzysiu powiem ci z doświadczenia ,ze to szczera prawda ,tak dokładnie to wygląda i ani trochę inaczej

Gość daOlkaTolka
"czuły krzysiu powiem ci z doświadczenia ,ze to szczera prawda ,tak dokładnie to wygląda i ani trochę inaczej" jestem pewna, że dla niektórych ludzi to norma, cóż.. smutne

Gość sialalalala.,.vmvh
tak programy kulinarne i galileo, widzisz błyszczysz intelektem, myślałem że powiesz programy popularnonaukowe - przyroda, podróże, historia, nauka, lecą w TVP, discowery, planete, NG, galileo to stek pierdółek dla idiotów w ktorym mowią jak sie produkuje pizze, hamburgera i korek do wina, rzeczywiście wzlot na wyzyny intelektualne, a programy kulinarne to tylko dla żarłokow chyba choć jedyny ciekawy to makłowicz ze względu na poznawanie kultury i krajobrazów innych zakątków świata. I jak tu taka osoba co patrzy tylko na jakies badziewie na youtube może miec wybrobiony światopoglad?

Gość rolka papy
nie dla niektórych ,a dla wiekszości ,byłem za granica długo i w różnych miejscach ,rozrywkowo i zawodowo i naogladałem sie i przezyłem naprawde wiele,dlatego pisze o tym znajac to z autopsji

Gość rolka papy
i dotyczy to ludzi ze wszytskich przekrójów i statusów społecznych ,a ci co nie byli i nie widzieli moga sobie pogdybać ,pooburzac sie itd ale ich to nie dotyczy i dotyczyc nie bedzie ,niestety stwierdzenie takie jest zycie ,to banał ale to szczera prawda

Gość daOlkaTolka
To ładnie poległeś/aś tą wypowiedzią. :) powinnam wymienić programy historyczne, o wyższej kulturze, typu o teatrze, operze itd? Sam oglądasz ten serialik, a krytykujesz coś o kilka poziomów wyżej? Tylko programy historyczne itd, by Cię przekonały? Skrajności w skrajność. :D Ja wolę wyważony poziom, właśnie. Skoro dla Ciebie programy przeze mnie wymienione są głupie, to jaki poziom ma ten serialik? Sam pomyśl. Jeśli dla osoby oglądającej zwykłe, przeciętne programy - ten serial to skrajność dla idiotów... Sam potwierdzasz tą tezę swoją wypowiedzą. Gdyby takie "Pamiętniki" skrytykował, powiedzmy jakiś zwolennik samych poważnych programów historycznych, przyrodniczych itd, to można by stwierdzić, no tak - on reprezentuje już naprawdę wymagającą grupę odbiorców. Ja do takiej grupy nie należę i jednak ten serial nie jestem w stanie oglądać, ze względu na niski poziom. Więc pomyśl jak on niesamowicie głupi jest...

Gość daOlkaTolka
rolka papy, naprawdę myślisz, że tylko Ty byłeś za granicą i poznałeś zwykłych ludzi? też mam tego typu doświadczenia, trochę już żyję na tym świecie i to, co pokazują w tym serialiku dla idiotów, to jest margines. Naprawdę.

Gość daOlkaTolka
*poznałeś różnych ludzi? - błąd przez pośpiech :)

Gość daOlkaTolka
a Galileo, ma i lepsze i gorsze odcinki, bardzo różne tematy były omawiane, a Ty wymieniłeś te najmniej ciekawe i najmniej ambitne, chyba nie bez powodu, co? ;)

Gość rolka papy
ja odpisałem czułemu krzysiowi a nie tobie ,a kogo ty poznałas itd,gówno mnie obchodz

Gość herrr kommendante
TWÓJ SWIAT WYGLĄDA TAK JAK GO SOBIE ZBUDUJESZ... a kierowanie się medialną papką świadczy o twojej niedojrzałości

Gość sialalalala.,.vmvh
Wyważony poziom to nie mowić o ludziach co to oglądają głupi i debile, owszem, leci akurat to ogladam, i nie tylko to, przychodze z pracy, jem obiad patrze sobie tez na W11, sędzia wesołowska, nie ma głupich programów, sa tylko rożne gusta, nie mam nic do ludzi oglądających seriale cały czytające tasiemcowe romanse, znam ludzi bardzo mądrych i inteligentnych oglądajace seriale brazylijskie wysmiewane przez tych "mądrych" czyli takich pepków świata jak ty. Poległas ty od początku i pogrążasz się dalej w swym ograniczeniu.

Gość sialalala sra buzią
Nie ma głupich programów? Nie w ogóle: Big Brother, Bar, Taniec z Gwiazdami, Szymon na żywo etc.

Gość gjgjgjgjj
ja oglądam pamiętniki z wakacji bo traktuje je jako dobrą komedię :D może i odmóżdza,ale czasem to sie przydaje ;) nie można całe życie być poważnym..nie wiem jak można potraktować pamiętniki z wakacji inaczej niż fikcję i komedię..a facetów zdradzających też tam było sporo. Wątki jak dla mnie ciekawe,tak głupie,że aż śmieszne. Nie mówcie że nie śmieszył was klocek w bidecie albo mięśny jeż..mnie to bawi a jestem zupełnie inna niż przeciętna dziewczyna pamiętników :P

Gość paradoksalnie prosze ja ciebie
ja tez lubie galileo,kinomaniaka (choc nie wiem czy to nie sa powtorki bo dawniej tego nie ogladalam), master chief jest genialne a juz jak ogladam wersje junior to siedze z otwarta geba i oczami jak 5 złotych nad zdolnosciami dzieci. a pamietniki z wakacji...gra aktorska zenujaca ale w sumie do porownania z pierwszymi odcinkami kazdego polskiego serialu. ogladam to czasem i nie moge sie nadziwic ludziom jak inaczej mozna zyc, jak mozna splycic zycie,wiem ze istnieja tacy ludzie ale staram sie z nimi nie obcowac wiec czasem sobie popatrze na shit w telewizji. za to nie moge za nic w swiecie zniesc seriali typu "swiat wg kiepskich" czy "daleko od noszy" to wydaje mi sie duzo gorsze od tych "zyciowych" programow.

Gość sialalala sra buzią
Inne debilne audycje Klan, Pierwsza miłość, Galeria, Na wspólnej plus wszystkie te brazylijskie tasiemce aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że jest to przez naczone dla pewnego tylko kręgu odbiorców- mało i średnio wykształconych kobiet w przedziale wiekowym 15-70 więc dziwią faceci oglądający M jak Miłość czy inne tego rodzaju gówna

Gość ssSami
syf w telewizji zaczal sie odkad wykupujemy zagraniczne pomysly na programy i przerabiamy je na swoje. w 98% jest to nieudolne przerobienie programu ktory zostal stworzony pod uboga intelektualnie publike USA. faktem jest natomiast ze dazymy w ich kierunku, moze nie pod wzgledem zaawansowania technologicznego ale na pewno pod względem głupoty :/

Gość sialalalala.,.vmvh
no widzicie, ewidentnie widac że to wszystko kwestia gustu, podejścia, odbioru danego programu, galileo też oglądałem wiele razy ale tylko jeśli zupelna pustka w tv, nie można generalizowac i nazywac ludzi idiotami bo patrzą czasem na ten serial. Tutaj mamy przykład wypowiedzi o tańcu z Gwiazdami, co jest kretyńskiego w oglądaniu tańca klasycznego, słuchaniu wspaniałej muzyki, oprawy strojow, czy oglądający TG sa idiotami? Ja mógłbym powiedzieć że ci co oglądają YCD sa tępi, ale nie mowie, nie podoba mi sie, wiem że to raczej dla małolatów program wiec nie oglądam na te paralityczne wystepy na scenie i nie nzaywam tych co ogladają tepymi ludzmi.

ja jak ogladam te pamietniki z wakacji i te wszystkie paradokumentalne polsatowskie to nie wiem czy bardziej jestem zazenowana czy rozbawiona :D strasznie drazni mnie ta gra aktorska :D i zastawniam sie czy ci "aktorzy" traktują to powaznie czy to w sumie jest dla jednego wielkiego zgrywu :D bo takie mam bardziej wrazenie

Gość sialalalala.,.vmvh
do tego co sra buzią, napisałem ze tasiemce brazylijskie oglądają bardzo inteligentni ludzie, faktem jest że raczej starsi, ale po to jest taki wybor aby kazdy coś dla siebie znalazł, faktem tez jest że zachodnia kultura wyoacza jak sie za dlugo na cos takiego patrzy, np. dzieci wariuja po długotrwalym ogladaniu tego 'dobrobytu" no ale to juz inna kwestia