Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek667

do stracenia 5 kg kto ze mną + jakies ćwiczeni to jak Damy rade ?

Polecane posty

do stracenia 5 kg kto ze mną + jakies ćwiczeni to jak Damy rade ? to jak działamy razem ? . ustalimy ćiwczenia damy rade . ja waże 55 kg przy wzrośćie 165 schudłam już 20 kg ale wiadomo te ostatnie kg sa najtrydniejsze

jak ty to zrobilas ja mam do zrzucenia 8 kilo waze 63 kg a chce 55 przy wzroscie 161cm

Gość kulkaagulka
ja tez chce ;) 5 kg do wrzesnia :) opowiedz jak to zrobilas jak to miec taka motywacje?:)

nie wiem jak sie zaczeło tak sama z siebie już kiedys próbowałam wielu rzeczy ale nie dawało efektów , pewnego dnia powiedziałam sobie DOŚĆ i że wezme sie za siebie i tak sie zaczeło .. Pierw byłam 1 miesiąc na MŻ nie jadłam słodyczy, białego pieczywa , smażonych rzeczy , ani rzadnych żeczy na tłuszczu .. 1 słowem odżywiałam sie zdrowo nie jadłam po 18 godzinie (nadal tak robie) przez 5 dni byłam na głodówce . To schudłam chyba z 4 kg :) a następnie chwila znowu mż a tu nagle otknełam sie i stwierdziłam że musze zmienić tą diete . Obecnie jestem na 500 kcal i ćowcze A6W dzień 32 (dzisiaj bedzie) czasmi nic nie jem muj zołądek tak sie skurzczył że nie wiem co jest jak Orzeszek .. ale za to pije dużo płynów .. narazie jest wszystko dobrze . A motywacja że bede nosiła mniejsze ciuchy będe mogla je kupywac szystko co mi sie podoba .. póżniej dokończe teraz obecnie nosze rozmiar M (czasami L) kiedyś nosiłam XXL a czasami nawet XXXL więc było warto wszystko jest dobre nie musze szukać specialnych ciuchów dla otyłych więc WARTO no a do końca zostało mi upragnione 5 kg za chwile napisze swoje wymiary :)

Gość perełka717
tez chce 5 kg mniej

masz 55 kg przy 168 i nosisz M/L? ja mam 62 i nosze M dół, góra S przez te głodówki pewnie nie poszedł tłuszcz i dlatego przy tej niskiej wadze obwody nie sa drobne... rada jest jedna, wywal diety 500 kcal bo bedzie takie jojo, że hej;-) zacznij jeść zdrowo

ja nosze dół M a góra niewiem jak kupuje M to są lużne bardzo więc nwm

Gość agulkaaakulkaa
ja nosze na górze xs lub s ale jestem niska :( 157! a na dół 34/36 zalezy od sklepu;) ja tez bym chciala schudnac tak z 5 góra 7 kg bo czuje sie jakos ciezko.. poza tym im bardziej sobie pzwalam np na zdrowe jedzenie to wtedy za bardzo i wszystko sobie pozwalam jak ustale ze 1200kcal to wtedy moge sie trzymac no nie umiem inaczej ;) gratuluje Ci zazdroszcze Ci az tak silnej woli! a ile macie lat?

Gość agulkaaakulkaa
55:( ale marzenie to 48kg:) i to OSIAGNE ;)

no moje marzenie jest 55 teraz mam 63 jestem na diecie 1000 kcal plus cwiczenia jestem pelan podziwu dla ciebie tyle schudnac

ja waże teraz 55 a chciałabym 50 kg (może kiedyś 48 kg ) to jak działamy razem

no pewnie dzialamy jaka teraz diete stosujesz ? ja jestem na 1000 kcal ale chyba bede musiala zmniejszyc bo musze schudnac do 13 sierpnia chociaz te pare kilo bo piotem wakacje w polsce i napewno przerwe diete :(

Gość sabinka 1986
JAKIE ROBICIE DIETY?

sabinka ja jestem na diecie 1000 kcal jest ona odpowiednia dlamnie gdyz jestem strasznym lasuchem i na niej moge siobie pozwolic na cos slodkiego co dzien w niewielkich ilosciach ale jednak

ja obecnie na 500 kcal + A6W za 10 dni skończe A6W i zaczne cos innego ja do końca sierpnia musze warzyc 50 kg

Gość sabinka 1986
ja zaczełam dukana dzis ale ciagnie mnie na lody ktore mam w zamrazalce :) ale nie tkne ich ;)

Gość sabinka 1986
zwaze sie jutro , jestem po @ i waga pewnie sie zmieniła

Gość sabinka 1986
i chyba musze zmienic diete niedonbnrze mi na widok miesa a tu terzeba go troche zjescale mysle na jaka diete zmienic

Gość sabinka 1986
przepraszam za błedy ale pisze z nie swojego kompa i tak wyszło :

Gość sabinka 1986
moze wytrwam na tym dukanie bede mniej m iesa jesc a wiecej serow i jogurtow, cwiczen zadnych na razie 4 godziny spacerowania w tym szybkiego chodzenia

Gość Taka jedna 88
Też chcę schudnąć, daję sobie na to 4 tygodnie, marzy mi się 4-5 kg. Ważę prawidłowo (58 kg/165 cm) ale widzę, że już od dawna przestałam dbać o dietę (kiedyś było 52 kg, 92 cm w biodrach... teraz 96). Ja mam taki problem, że jestem niejadkiem... Nie lubię warzyw, owoców i nie potrafię się zmusić, żeby to jeść (odruchy wymiotne). Ale i tak będę walczyć, postawię na dużo ruchu :).

Taka jedna 88 masz 165 cm i ważysz 58 kg ja mam 165 cm i waże 55 kg ty masz w biodrach 96 cm a ja 78 cm jak to możliwe .... ja też nie lubie jesc jak nie che to nie zjem

anika 665 i co działa ta zumba jakie efekty jakbys mogła przesłać link do tego (filmik czy coś) bo ja tego szukam i nie moge znależć powiedz ile ćiczysz jakie rezultaty ;)