Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spaslamsiejakswinia

mam tego dosyc, w ciazy upasłam sie jak swinia

Polecane posty

Gość spaslamsiejakswinia

zaczelam 38 tc i mam + 16 kg, szlag mnie trafia jak pomysle, ze moze jeszcze 4 tygodnie bede chodzic z tym brzuchem. Mam wrazenie , ze nigdy nie zrzuce tych kg:( Tak mnie to wkurwia, ze czasem zaluje ze nie nabawilam sie cukrzycy ciezarnych , bo jakbym musiala miec taka restrykcyjna diete to moze bym tyle nie przytyla. Przed ciaza pod biustem mialam 75 cm, a teraz mam 90 - normalnie jak monstrum jakies.

Gość Ewelina.'
Zobaczysz, po porodzie i przy karmieniu wiekszość kg sama znika :) Moim zdaniem duzo większy "problem" to brzuch po ciązy :o

to po co tyle zresz ?? opanowuj sie ;-) ja staram sie jesc jak najmniej.tylko to.minimum ,bo jestem 33 tc a juz 7 kg na plusie :-\:-\

Gość spaslamsiejakswinia
doszlo do tego, ze tak jak kiedys chcialam miec trojke dzieci tak teraz jestem zdania, ze skoro ma to tak wygladac to zakoncze na jednym. Nie mam zamiaru wygladac jak maciora w ciazy. a z kazda ciaza zapewne bedzie coraz gorzej.

Gość spaslamsiejakswinia
wlasnie wyobraz sobie , ze wg mnie nie zre duzo, taka mam gowniana przemiane materii, poza tym bralam (wg mnie bez potrzeby, ale lekarz mi zalecil) luteine od 11 tc do 33 tc.

Gość Qwrty
No co ty nie Myśl o tym ważne zeby dzidzia była zdrowa ja przytylam 30kg :-/ wyglądałam jak slonica heh ale szybko wróciłam do wagi :-) nie przejmuj sie

Gość spaslamsiejakswinia
ale ja pewnie nie zrzuce tego tak szybko, bo mam tendencje do tycia. Wiec mam wrazenie, ze moglabym sie zakatowac cwiczeniami na smierc a i tak gowno z tego. w dupie mam takie zycie :(

Gość a ja w ciązy
przytyłam 33kg,tydzień po porodzie już nie miałam 20kg,a 3 miesiące póżniej ważyłam mniej niż przed ciąza:)nie jest tak źle,ale ja też nie zamierzam rodzić wiecej dzieci,jedno w zupełności mi wystarczy,powodzenia

Gość Ewelina.'
Ja po 1 ciązy stwierdziłam że "nigdy wiecej!", obecnie kilka lat póżniej staramy sie o drugie :classic_cool:

Gość hrtyert
Ja przez całą ciążę przytyłam 35 kg ;) Tyłam po wszystkim, pierwsze 3 miesiące ciąży byłam praktycznie na samych owocach i warzywach a waga pokazała +15 kg. Ludzie myśleli że jestem w ciąży z trojaczkami ;) Po porodzie spadło mi..5 kg. Byłam załamana. A miesiąc po porodzie ważyłam 31 kg czyli zamiast coś zrzucić przytyłam jeszcze kg choć byłam na ścisłej diecie ze względu na kolki u dziecka.Waga ruszyła w dół dopiero pół roku po porodzie po wielu tygodniach cieżkich ćwiczeń, i jeszcze ściślejszej diecie. Do swojej wagi sprzed ciąży wracałam prawie 2 lata. Niestety mój organizm tak reaguję na ciążę i okropnie idzie mi tracenie na wadze.

Gość spaslamsiejakswinia
podnosze

Gość tratata2525
Nie jest powiedziane że w następnej ciąży będziesz jak słoń.Ja z córką miałam 25kg na plusie,teraz ur syna było plus 11,5.10dni od porodu zostało aby trochę brzucha a jadłam normalnie czasem o 22lody czy słodkie bo miałam ochotę.

Gość idel
ja przytylam az 27 kg mialam ciaze lezaca i z calym bagazem lekow 3 razy aspargin 3 razy po 2 tabl luteine femibion 2, urinl 3 razy dzienne 3 razy dziennie witc,2 razy dziennie duphaston chyba do 23 tyg, potem jeszcze zelazo 2 razy dziennie do tego leki na tarczyce i cos jeszcze bralam a no i ukochana nospa forte 2 razy dziennie bralam te z przez 3 tyg augementin 2 razy dziennie no i probiotyki 2 razy dziennie, pewnego dnia doszlo do tego ze wszystkiego razem bylo 35 sztuk do dzis mam wstret do tabletek ale nie o tym, jestem 9 miesiecy po cc i zostalo mi jeszcze 5 kg do zrzucenia, brzuch coraz lepiej wyglada nie zalamuj sie i nie podchodz tak do tego pomysl jakie cudo nosisz pod sercem, wage mozna zawsze zmienic. JA tez chcialam zawsze 3,a odkad urodzila sie corcia mysle ze gdyby tylko finanse i czas pozwolil to moglabym miec piatke takich kochanych szkrabow jednak racjonalnie myslac pozostaniemy przy trojce,glowa do gory spacery z maluszkiem i energia jaka poswiecisz na wychowanie szybko pomoga ci wrocic do wagi z przed ciazy

Gość jebootka
A bardzo niska jestes? Ja przytylam w ciazy 20 kg ,ale obwod pod cyxkami mi sie prawie nie zmienil. cos chyba koloryzujesz. Uwazaj z jedzeniem,ale aie nie glodz. i cierpliwosci -wiekszosc zejdzie sama z siebie,moze nawet wszystko

Gość spaslamsiejakswinia
tak, jestem niska i brzuch wlasciwie zaczyna mi sie zaraz pod cyckami, nie iwem czy to mi zebra rozepchalo czy co, ze mam az taki obwod... :(

Oj ja w ciąży przytylam masakrycznie i w sumie nie wiem z czego, bo teraz jem tak samo jak w ciaży (tyle że musiałam cały gluten wyrzucić) a do wagi startowej zostal mi kg. Młody ma 12 tygodni.

Gość spaslamsiejakswinia
nie moge patrzec na siebie, mam ogromny beben, obawiam sie ze po ciazy zostanie mi wielki flak - wlasciwie to sie nie obawiam tego, tylko jestem pewna ze tak bedzie. Ciaza zniszczyla mi cialo :( jakie to kurwa jest niesprawiedliwe :( Od kilku dni mam stany depresyjne, cale dnie chodze i placze, nic mnie nie cieszy. jak to jest ze niektore kobiety maja ladne brzuszki , a ja mam taki beben - w dodatku dziecko nie jest duze, a wrecz przeciwnie - male. I co tam do cholery jest w tym brzuchu? olow?

Jak mozesz... cesz sie ze dziecko zdrowe, kg zrzucisz jak sie zawezmiesz... ;/

Gość Roaumiem cie... :(
Mi ciąza też zniszczyła ciało. Do tego dostałam zakrzepicy w ciąży i mam żylaki, pomimo że mam dopiero 28lat!!!!!! Koszmar.. o brzuchu nawet nie wspomne.

Gość młodamama25
nie przejmuj sie tak. Moja siostra wyglądała strasznie w ciązy. Przytyła z wagi 56 do 99 do porodu przy wzroście 164. Po roku jak zaczęła biegać za małym i w końcu przestała sie wyręczać teściową wygląda jak szprycha:) Ja jestem w 5 mc i w tym strachu przed tym jak ona wyglądała mam jak na razie +7 kg a mam 174

Gość no i na
chooj wam te bachory ? :O Wyglądacie tylko od tego jak staruchy w młodym wieku, a ci wasi kolesie potem i tak was kopną w doopy. Bachory za to wydoją z kasy. Ale chciałyście to macie.

Gość no i na
to, że schudła nie oznacza, ze wygląda jak szprycha. Ciało po ciąży w 99% przypadków wygląda znacznie gorzej niż przed. Tylko nieliczne wyjątki mają więcej szczęścia. W polsce większośc rodzi pierwszego dzieciaka przed 30tką, to potem nie dziwota, że funkcjonuje tu przekonanie, że baba po 30tce to prócho. Bardzo często to niestety prawda. A gdzie tu dalej.

Gość prawda jest taka że..
młodamama25 Nigdy nie uwierze że ważąca prawie 100kg osoba, nawet po odchudzaniu wygląda świetnie, takie bajki to wiesz... Zostaje rozciągnieta skóra i rozstepy, ta skóra ze 100kilowej sylwetki nie znikneła, a jedynie oklapła po stracie tłuszczu

Gość młodamama25
chodzi mi o to że się zawzięła i schudła. Wiadomo rozstepy zostały i obwisłe cycki też ale w 38 wchodzi bez problemu:) zresztą ona bazowała na niemieckich kosmetykach i kosmetyczkach więc już miała z górki

Gość młodamama25
wiadomo lepiej mieć 5 kotów i klan oglądać na starośc..po co dzieci... takie myślenie to miałam w wieku 18 lat

Gość notatkiozyciu.pl
Biegaj! Odkąd krocze pozwoli, rzecz jasna.

Gość spaslamsiejakswinia
ciesze sie z dziecka, ale mam wrazenie, ze moje zycie to juz sie skonczylo :(

Gość zeby ludzie tylko takie
problemy mieli to swiat bylby piekniejszy :o