Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ..........

Macie w znajomych na FB, NK lub GG ludzi których znacie tylko z internetu?

Polecane posty

Gość A ..........

Bo ja nie i nie wyobrażam sobie czegoś takiego.

Gość O_o 2525
nie

Gość A ..........
Głupi albo głupia? Lecz się, ty żyjesz w wirtualnym świecie. Mam realnych znajomych, a twoi są wirtualni... Jesteś żałosna...

Gość O_o 2525
ja nie mam bo nie zawieram takich znajomości, jakoś nie mam przekonania, ale jeżeli poznałabym kogoś ciekawego to czemu nie.

Gość A ..........
i na pewno się nie myjesz i śmierdzisz w te upały.

Tak, mam nawet z kafeterii :P Ale są to osoby z którymi naprawdę dużo i od dawna gadam, dzwonimy do siebie itp... jedynie z racji dzielących km nie znamy się osobiście

Gość A ..........
A spotkałaś ich chociaż? Czy dzwonisz do ludzi, których nigdy nie widziałaś? To ze śmierdzeniem to podszyw.

Gość A ..........
Sorry, gapa ze mnie, nie znasz ich osobiście ;p

No jak już pisałam nie wszystkich ;) Wydaje mi się, że to trochę kwestia tego, że nie chodzę już od dawna do szkoły więc nie mam tłumu "koleżaneczek". Zresztą Ci najulubieńsi z tamtych czasów w większości wyemigrowali, ja się przeprowadziłam więc towarzystwo się wykruszyło... Mam na miejscu "w realu" fajnych znajomych, ale uważam ich za zwykłych znajomych, towarzystwo do imprez i weekendowych wypadów... za to przez internet poznałam naprawdę super osoby. Kiedyś mnie ktoś uświadomił skąd się to bierze - z racji tego, że właśnie nie znamy się osobiście, nie mamy wspólnego towarzystwa, nie znamy swojej przeszłości itp - łatwiej gada nam się o wszystkim i zwierza - i to prawda bo moi internetowi znajomi czasem wiedzą o mnie więcej jak Ci z reala ;) GG, @, czy telefon to najczęstszy kontakt - na FB sporadycznie, ale też trochę by się uzbierało tych co noce przegadałam, a na żywe oczy nie widziałam ;)

mam znajomych na facebooku poznanych na kafeterii ,duzo rozmawiamyi salepsi niz ci dawni znajomi z podstawówki!!!!!!!!!A głupia to ty jestes pierwsza to napisałam!!!!!!!!!więc 🖐️

Gość AsiekAsiek
Przyznam że od jakiegoś czasu mam za dużo wolnych chwil i zabijałam je własnie na czacie. Teraz już stale piszę z kilkoma osobami które poznałam na gochat.in - bardzo sympatyczni i mili ludzie, nie ciągnie nas do spotkania, mamy się w znajomych na fejsie, rozmawiamy tam lub na gg i to wystarcza:)

Gość AsiekAsiek
Przyznam że od jakiegoś czasu mam za dużo wolnych chwil i zabijałam je własnie na czacie. Teraz już stale piszę z kilkoma osobami które poznałam na gochat.in - bardzo sympatyczni i mili ludzie, nie ciągnie nas do spotkania, mamy się w znajomych na fejsie, rozmawiamy tam lub na gg i to wystarcza:)

Gość .;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Taak , mam takich znajomych .!! I coo z tego .??!! Nie wyobrażasz sb tego .??? A ja własnie najwięcej osób przez neta poznaje .!! Ale później sie oczywiście z nimi spotykam.