Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nsaaii

Dowiedziałem się przypadkiem że nie jestem ojcem mojej córki

Polecane posty

Gość Nsaaii

Zrobiłem testy dna, nie jestem tata małej. Zastanawiam się czy zostać i udawać że nic nie wiem zależy mi na małej i córce

Gość gfew
Pewnie, że udawaj, że nic się nie stało. A rogami nie zahaczasz o futrynę?

Gość Nsaaii
Nie chce by żona wiedziała że ja wiem wyjde wtedy na nieudacznika w jej oczach, bo który facet chciałby wychowywać dziecko ze zdrady żony. Niech myśli że nic nie wiem

Gość Nsaaii
Bez podejrzeń nie robiłbym tych testów

Gość Nsaaii
a podrosnie a zona zbrzydnie to bedzie ruchanko bo to nie corka

Gość gfew
a, to taki masz plan, cwaniaku :classic_cool:

Gość Nasaii
Masakryczny podszyw tak ktoś mi zalecił zrobienie testu ale sam też miałem podejrzenia

ty chyba jesteś głupi żona cię zdradzała wmówiła dziecko a ty jej nic nie powiesz? właśnie postępując w ten sposób wyjdziesz na nieudacznika

Gość Nasaii
Kocham niebiologiczna córkę dlatego jestem chory,a ci co adoptują też są chorzy ?

czasami w zyciu bardziej mesko jest wybrac to co nie skrzywdzi osoby w tym przypadku dziecka. i co osiagnie gdy powie? rozpierdoli sie mu wszystko jak zwiazek radziecki

Gość jakbym była facetem
to bym w życiu nie poszla na taki układ, niech na bachora płaci prawdziwy tatuś i żonka.

Gość Lagune
Jesli jestes w stanie zyc dalej z zona po tym co sie dowiedziales, to zostan z nimi. Teraz jesli odejdziesz zgotujesz pieklo sobie i dziecku. Zawsze jak dziecko podrosnie a ty jej powiesz, to ty bedziesz dla niej tata, a mama bedzie ta ktora zdradzila..

Gość coś w tym jest
uważam, że z żoną powinieneś porozmawiać, a dziecka kochać nie przestaniesz i nie musisz mówić o tym córce.

Kobieta jak zdradzi to i biologiczny ojciec odchodzi,mimo tegoże kocha swoje dziecko,ty jestes jakis pojebany ,powinieneś jebnać babe za zdrade !!!!!!!!!

Gość W Polsce Polki
wyjaśnij to z żoną najpierw, zobaczysz co ona powie a później decyzję podejmij...

Gość jakbym była facetem
pomyśl co będzie jak córeczka podrośnie i wykrzyczy ci w twarz ze nie jesteś jej prawdziwym ojcem.

Gość Mrs Moderarore
a POTRAFISZ JĄ POKOCHAĆ Z CAŁEJ DUSZY? czy będzie musiała chodzić po miłośc do sąsiadów?

Gość Laguna Bitch
powinieneś odejść albo wyjebać ją razem z dzieckiem z domu 🖐️ gdy byłą w ciąży pewnie czułeś się dumny, że zostaniesz ojcem, myślałeś że to twoje dziecko, a ona cały czas cię oszukiwała 🖐️ rozłożyła nogi przed jakimś kolesiem i nawet się nie zabezpieczyła 🖐️ masz kurwę w domu a nie kobietę, jeśli z nią zostaniesz to będziesz 100% nieudacznikiem i frajerem

Gość bezzębna Mariola
a ona jest aby matką? może wam dziecko zamienili w szpitalu.:D

Gość BoguMiła
Mariolka, czytasz w moich myslach :D

Dziecko cię kocha i jest niczego nieświadome. Ty kochasz dziecko, które niczemu nie jest winne. Kochasz żonę (zakładam) mimo, że miałeś jakieś tam podejrzenie. Żona kocha ciebie. Po co to niszczyć? Zgotujesz piekło wszystkim, w tym także sobie. A najbardziej ucierpi dziecko, które nie zrozumie dlaczego kochany tatuś nagle przestał być tatusiem. I dalej będzie cię kochało i będzie nieszczęśliwe.

Gość calkowicie zgadzam 9ie
z la.firynda. Po co niszczyc zycie tylu osób. A "prawda" w tym wypadku - CO i KOMU ona da?!!