Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feetlicker

powiedzcie mi taką rzecz...

Polecane posty

Gość feetlicker

1. teraz jest lato; kobiety chodzą w japonkach, sandałach, balerinach itp... chcę połaskotać na ulicy jakąś dziewczynę w stópki :D. jak to zrobić ? podajcie mi jakieś przykłady typu (spały ci klucze; schylasz sie....); ii jeszcze jedno: jaka bedzie reakcja i co zrobi ta laska 2. jest temat łaskotania - niedługo wyjezdzam nad morze. i jest taka sytuacja: lezy dziewczyna na brzuchu na plazy, opala sie. podchodze od tyłu i zaczynam gilgotać ją w stópki :) jaka bedzie jej reakcja i co zrobi ? co by powiedziała ?

Gość jaki ty jebniety
bym ci kopa zasadzila :)

Gość prosze o sensowną odpowiedź
1.Mało realne ,ale prawdopodobnie powie spierdalaj,koleś co Ty robisz:D 2.Reakcja będzie podobna tak myśle,bo to dośc dziwne ,że podchodzi jakis facet i łaskocze po brzuchu pfff,nie bedzie to miłe doświadczenie:D

Gość dobrze, że teraz nie jem
:o

Gość feetlicker
Dodam że chodzi mi o łaskotanie siusiakiem

Gość kjbbuiobu
czułabym się upokorzona i pomyślałabym o tobie że jesteś obleśnym chujem i mam nadzieję że by ci ucięło chuja po takiej akcji TO JEST NARUSZANIE CUDZEJ GODNOŚCI OSOBISTEJ!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MASZ DO TEGO PRAWA JESTEŚ PSYCHICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kjbbuiobu
czułabym się upokorzona i pomyślałabym o tobie że jesteś obleśnym chujem i mam nadzieję że by ci ucięło chuja po takiej akcji TO JEST NARUSZANIE CUDZEJ GODNOŚCI OSOBISTEJ!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MASZ DO TEGO PRAWA JESTEŚ PSYCHICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!

uzna cie za zboczenca ha ha ha :D raczej ona moze ci spoliczkowac i powiedzec spadaj koles alebo spier*alaj..