Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjggmmmbmmm

Gdzie mogę poznać bogatego faceta? Denerwują mnie biedni :(

Polecane posty

Ostatnio rozmawiałam z jednym, wydawał się bardzo sympatyczny i inteligentny..ale potem przypadkiem zeszliśmy na tematy polityki, bezrobocia etc ... wyszło na jaw, że pracuje na etacie ( jak większosc ludzi), liczy każdy grosz, poczułam ze jest sfrustrowany tym że mało zarabia ( jak większosc ) - przestałam się do niego odzywać. Wkurwił mnie po prostu, powiedzial pod koniec że ludzie nie interesują się ważnymi sprawami, nie wiedzą jak oszczędzać bla bla bla...ok zgadzam się ale MNIE TO NIE INTERESUJE, mozna powiedziec że jestem ustawiona do końca życia, pracowałam kiedyś jako małolata raczej dla funu i paru groszy bo rodzice nie chcieli mnie rozpuścic. Teraz nie pracuje bo nie chce mi się i nie musze, poświecam sie pracy charytatywnej, rozwijaniem wlasnych zainteresowan, spotkaniami z przyjaciolmi itd... Wiec musze znalezc faceta, który ma podobny tryb zycia jak ja...szukam i znalezc nie moge :O macie jakies pomysly? myslalam nawet o jakimś klubie golfowym ale nigdy tam nie byłam, unikałam takich miejsc, moi rodzice także- mimo zamożnosci zyli i zyją normalnie, bez przepychy i znajomosci z wielkim światem oraz ''Warszafffką''

JESTEŚ PIE*DOLNIĘTA DEBILKO! ale bym ci zaje*ała damusiu pie*dolona! z takim ku*ewskim charakterkiem to chyba żaden zdrowy na umyśle facet by cie nie chciał.

moze na kafe... ;) ale nie chcialbym takiej laski, chyba ze jestes Marina z serialu... ;)

Gość okiju
:D Kolejny Twój zabawowy temacik :D

jaki kolejny? jestem tu od kilku dni, wcześniej przeglądałam forum Zdrowie, trafiłam tu

Gość okiju
Mnie nie oszukasz :D Pisz dalej .

Jesteś bezsensowną materialistką. Życzę Ci abyś była do końca życia sama jak palec

Gość moniczka :P
idz do burdelu ta pełno bogatych alfonsów

Jestem bogatem facetem. Tylko nie jestem polakiem ... tzn. mam polskie obywatelstwo. Mam duzo kase i duzego kutasa. Co?

Gość moniczka :P
albo jedź do Arabii

A ja Cie rozumiem. Poza tym Autorka nie szuka bogatwgo faceta, zeby ja utrzymywal, przeciez jest rowniez bogata. Niestety, ale czesto nawet najwieksza milosc nie wystarczy, jesli pomiedzy dwiema osobami jest przepasc srodowiskowa i zarobkowa.

to jestem chetna

Do Mobiczki Nie musi nigdzie jechac. Jestem bogatym arabem. Mam duzo kasy i wogole.

Gość 120010012210
Wiesz wiec po co pytasz? Szukaj w srodowisku bogatych, synalkowie bogatych rodziców. U mnie w miescie 26letni synuś wspolwlasciciela jednej z najwiekszych w Polsce firm produkujących soki i napoje-jezdzi na ścigaczu kazdej nocy z kolegami 🖐️

Jak masz na imie? Skad jestes? Napisz na ten adres kochambardzo.84@o2.pl

Musze juz isc. Pomysl o tym. Jak cos to napisz na podane wcz. adres mailowy. Pozdr

ale Ci motloch pojechal , nie przejmuj sie biedote latwo tu sfustrowac. zagrzałaś biedną patologię mi8mo upałów hahahahaha szukaj faceta wartościowego a nie golasa śmierdzącego kałem a nie piniendzamy

Gość Ferdek , pozostaje ci tylko
podać jej swoje gg :D:D:D:D:D:D:D

Gość opidopiqware
Znajdziesz świra nie faceta. Szukaj pały na króciutko po co ci facet..maszk kasę to potrzebujesz już tylko pały... Miłości potrzebują tylko te wrażliwe o bogatym wnętrzu. Nie trać czasu na pierdy szukaj kutasa.