Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał :P

Boje sie ze nigdy nie bede tego robił i mam z nim problemy .

Polecane posty

Witam mam 16 lat i mam problem o ile dobrze mierzyłem penisa w zwodzie ma on 20 cm długości i około 15 obwodu ale jest pewien problem skórą nie schodzi mi nigdy poza żołędzia . Czytałem ze z tym należy do lekarza iść szczerze boje sie trochę tego bo to taki intymny temat . I ogółem masturbuje sie tak raz na 2 dni ale boje sie ze nigdy nie będę uprawiał stosunku i jeszcze to z tym żołędziem . Ogółem mam trochę nie po kolei w głowie czasem mam tak ze jak idzie jakaś piękna kobieta to mam ochotę uprawiać z nią sex . Bardzo szanuje kobiety ale boje sie ze nigdy tego nie będę robił . Kobiety są piękne i w ogóle mimo to że je tak szanuje to czasem po prostu mam myśli ze są one tylko do tego choć naprawdę większość kobiet mnie tak podnieca ze wzwód następuje od razu w szkole miałem z tym kłopot bo to widać strasznie jak mam wzwód . Nie wiem co miał bym powiedzieć jak by ktoś to zobaczył . Nikomu nie mówiłem o tym żołędziu itp 20 cm to było jak miałem erekcje momentalną ale będzie to +20 wiem ze to mało bo na tych filmach to mają większe ale ogółem mówiąc nie wiedziałem ze ma 20 centymetrów póki nie zmierzyłem . Co mam zrobić z tymi popędami seksualnymi . Prosił bym o wypowiedzi tylko kobiety gdyż w społeczeństwie to one zazwyczaj mają race a faceci na pewno napiszą coś w stylu "idz na dziwki " a kobieta wypowie sie inteligentnie . No niestety panie nie dorównujemy wam w niczym . ps:Oczywiście nie nazywam sie Rafał ale użyje tego pseudonimu do dyskrecji dziękuje bardzo :)

Nie wiem,z tą skórą,to albo kwestia tego że jesteś prawiczkiem...lub może masz stulejkę,a wtedu już potrzebny jest zabieg,ale wszystko teraz da się poprawić.Radzę Ci pójść do lekarza,bo może nie ma potrzeby abyś się martwił.20 cm to dużo,mój chłopak ma tyle i to jest mega,choć dla niektórych kobiet może byc nawet za dużo.To normalne że podobają Ci się kobiety,może jak znajdziesz wlasną,to nie będą az tak bardzo pociągać Cię inne ;-) Nie skreslaj wszystkich mężczyzn,podobnie jak wśród kobiet,wsrod męskiej populacji są różne osoby,to zależy jakim kto jest człowiekiem.Nie rozumiem też,z kąd Twoje obawy że nie będziesz "tego" robił.Hmm?Zachowujesz sie jak facet który ma małą stycznosć z kobietami,lub być może nie ma matki ani zadnej kobiety w domu,bo piszesz o kobietach jak o kosmitkach ;-)

To jest tak ja poprostu wiem że nie bede miał związku z tego powodu ze wiem poprostu jaki jestem a styczność z kobietami oczywiście mam ale to tylko znajomości a nigdy jakieś związki niestety ale żadna osoba nigdy by z mną nie chciała być w związku i szczerze juz sie do tego zniechęciłem i boje sie że poprostu juz nie bede próbował .

Moj chłopak jest,specyficzną,trudną osobą,a jakoś jeszcze z nim wytrzymuję,mimo ze ostatnio nie jest najlepiej...

Próbuj,nie zaszkodzi,z czasem dorosniesz i dojrzejesz do związku ;-)

Gość Ktosiekabc
A co mam robić z tym ze mam prawie nonstop erekcję i siedze po to aby nie było widać bo jak bym wstał odrazu by widzieli jak gdzieś wychodzę to mam go tak w pasie aby mi go spodnie trzymały ale gdyby ktoś podwinął by mi koszulkę to odrazu go zobaczy bo wtedy wystaje jak go tak chowam .

Gość Ktosiekabc
to ja "Rafał"

Nie wiem,no wiele sie na to poradzic nie da ;-) Co do tego,ze taki sprzet jest widoczny jak stanie,to napewno,wiem jak to wyglada i niestety nie da sie niezauwazyc.Moze jakies bardziej dopasowane bokserki,zeby sie az tak nie przemieszczał?Z czasem podobno mniej staje...ale no nie wiem...mój chłopak tez ma podobny problem,i jak Ty nosi nisko spodnie i dlugie koszulki+dopasowane bokserki(nie mylic z ciasne,co to,to nie,takie byc tez nie moga) xD Dziewczyny maja podobny problem z okresem,ale to juz sie da bardziej zamaskowac...