Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydestinationnnnn

Ja i mój były- jego zazdrość

Polecane posty

Gość mydestinationnnnn

Ponad miesiąc temu sie rozstaliśmy. Byliśmy razem rok, nie było pomiędzy nami wielkiego uczucia dlatego zdecydowaliśmy się spróbować dalej utrzymywać kontakt w przyjacielskich relacjach. Od pewnego czasu pisze do mnie ktoś i owszem jest przystojny i inteligentny ale to jest były chłopak mojej koleżanki i to mnie strasznie hamuje. Ona ma już innego i jest z nim szczęśliwa ale ja czuje się nieswojo pomimo tego że to tylko zwykłe rozmowy na fb. I mój były jest o to zazdrosny, robi mi sceny zazdrości, mowi że mu na mnie zależy, że nadal jesteśmy blisko i że źle by się czuł z tym jakbym się spotykała z kimś innym. Ostatnio nagle powiedział do mnie kochanie. Zatkało mnie. Nie wiem o co mu chodzi. Nie chce związku i tego, żebym z kimś się spotykała. Ostatnio przyszedł do mnie i czytał sobie wiadomości od tego mężczyzny, który do mnie pisze i zaczął rzucać fochami. Albo wparował do mnie do domu bo miał mi coś przywieźć i ostentacyjnie mówi, że nie ma czasu i że tylko na chwile bo umówił sie z koleżanką i chce sprawdzić na internecie drogę do niej bo nie pamięta. Później jednak został i stwierdził że powiedział to sobie "tak o bo miał taki kaprys" i wcale nie miał do nikogo jechac. Chyba chciał wzbudzić moją zazdrość. Jak dziecko jakieś :O Męczy mnie to. Nie chce zrywać z nim kontaktu bo jest świetnym kolegą ale dziwnie sie zachowuje jak jakiś pies ogrodnika... Dlaczego tak jest?

Gość somebodylikeme
Może jest zazdrosny z tego powodu,że widzi jak zaczynasz układać sobie życie bez niego..

Gość mydestinationnnnn
może on myślał, że ja będę na niego czekać a on w tym czasie będzie mógł wszystko robić a może po prostu nie spodziewał się, że tak szybko ktoś się mną zainteresuje.

Gość jmsdfhh
dlaczego pozwalasz mu czytać wiadomości od innego faceta? Sama sobie ważysz piwo....

Gość mydestinationnnnn
nie pozwoliłam. Sam sobie przeczytał jak wyszłam do kuchni.

ogranicz z nim znajomosc, koles czuje ze jest nadal z Toba blisko i ze ma prawo robic Ci sceny zazdrosci itd. Nie mowie,ze masz przestac sie z nim spotykać, ale ogranicz to tylko do KOLEGA a nie byly facet ktory zachowuje sie momentami jakbyscie dalej byli razem

Gość pomarańczlala
Doszedł do wniosku, że to jednak było wielkie uczucie i próbuje do Ciebie wrócić - proste ;).

Gość mydestinationnnnn
nie on na pewno nie chce do mnie wrócić. Bardziej wydaje mi się, że minął dopiero miesiąc i cięzko jest mu się przestawić na to, że mogłabym spotykać się z kimś innym.

Gość sówka bez piórka
a ty naiwniara wierzysz w taką przyjaźń? Byliście parą, więc nie przejdziecie teraz na porządku dziennym do zwykłego kolezeństwa.............. :O

Gość Mam na to wyjebane x2
Zal mu dupe sciska

Gość mydestinationnnnn
Własnie nigdy do tej pory nie próbowałam utrzymywać dalej kontaktu z eks ale naprawdę go lubię, mieszkamy ulicę dalej, mamy wspólnych znajomych i chcę być z nim w dobrych relacjach. Lubie z nim rozmawiać.

Gość mydestinationnnnn
Ale sama nie wiem czy to się uda :( przez jego zazdrość i ciągłe dogryzanie mi.

Gość somebodylikeme
to może byś go w końcu uświadomiła w tym,co robi i jak się zachowuje?

Gość mydesinationnnnn
cały czas próbuje

Gość somebodylikeme
To koleżanko nie próbuj tylko to zrób,bo za bardzo pozwalasz kolesiowi ingerować w swoje życie,z resztą zrobisz co będziesz chciała,nie można nikogo do niczego zmuszać.