Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masiupka

Dobry ginekolog Wałbrzych, Świdnica, okolice ? USG 4D

Polecane posty

Znacie jakiegoś dobrego ginekologa w okolicy który wykonuje badanie usg 4D ? :) Pozdrawiam

Gość w Wałbrzychu
Krzysztof Szczepański, polecam. Miałam USG 4D dwa razy robił podejście żeby ładnie pokazać twarz malucha, ale niestety się chował i nie wziął ani razu za to pieniędzy, mimo że nagrał mi płytkę z filmikiem.

Gość w Wałbrzychu
oj, nie mam numeru. Ale on przyjmuje w przychodni Salus w Wałbrzychu, w internecie można znaleść numer do tej przychodni i się umówić.

Gość kikolec
ja bylam na 4d w swidnicy w vita med,bardzo fajny lekarz,przelaczal tez usg na 2d i powiadal o dziecku i wtedy tez powiedzial,ze bede miec corke i sie nie pomylil

I w Salusie wykonuje 4d ? :) A co do świdnicy .. Ile w ogóle to badanie teraz kosztuje i kiedy najlepiej je wykonać ?

Gość góraleczkaaa
A może być lekarz z Głuszycy? Bo tam przyjmuje świetny lekarz...

No dziewczyny !! Czy naprawdę nikt mi nie może powiedzieć gdzie, za ile i kto dobrze wykonuje ?? :):)))

Gość góraleczkaaa
Tak, mówię o Małolepszym, wiem, że zmienił usg w gabinecie na nowe ale na pewno nie d. Wiem też,że koleżance polecał usg 4d i chyba dawał jej namiary. JA polecam go jako lekarza:)

Że dobry to wiem bo sama do niego chodziłam jak mieszkałam jeszcze u siebie ;) ... I też go polecam ! :)

Gość w Wałbrzychu
Szczepański przyjmuje w Salusie i tam robi 4D. Wizyty normalne kosztują 70zł, z USG 100zł, a 4D 150zł, ale jak pisałam wcześniej 2 razy robilismy podejście do 4D i nie wziął za to pieniędzy. Ja ogólnie go polecam jako lekarza, wybrałam go po opiniach znajomych i dlatego że ma dyżury w szpitalu w Świebodzicach, gdzie rodziłam. Pozdrawiam.

Gość w Wałbrzychu
acha, ja na 4d byłam na przelomie 2 i 3 trymestru, tak doradził lekarz że niby wtedy najlepiej widać.

Dziękuję :) Już tam dzwoniłam kosztuje 150 zł Ale jest on teraz na urlopie i będzie dopiero od 16stego sierpnia ... Babka mi powiedziała że najlepiej zrobić koło 28 tygodnia :/ No ale pierwsze słyszę bo wszystkie inne mówią że około 20 stego najlepiej :) Więc już sama nie wiem ....

Gość w Wałbrzychu
no ja właśnie miałam robione ok 27-28 tygodnia, i fajnie było widać wszystko poza buzią niestety, bo nie chciał pokazać, mimo że lekarz naprawdę się starał z różnych stron. Generalnie mówił że najpóźniej robić do 30 tygodnia bo potem już jest tak ciasno że ciężko coś zobaczyć, powodzenia :)