Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merrow

Klątwy i uroki - czy ktoś z Was padł ofiarą takich praktyk?

Polecane posty

Gość Merrow

Mamy 21 wiek. Zaraz pewnie " dowcipkujący Kafeteriusze " którzy psują każdy wątek swoją obecnością dorzucą swoje 3 grosze pisząc obraźliwe teksty itp. że ciemnogród, że zabobony, że to i owo. Ale nie wszystko da się w życiu racjonalnie wytlumaczyć. Więc jeśli ktoś chce być niegrzeczny niech daruje sobie tutaj wpis. Czy ktoś z Was zetknął się kiedyś z klątwą ? I jak zakończyła się ta sprawa. Przeraża mnie gdy czytam, że X płaci i zamawia rzucenie uroku na Y tylko po to żeby mu się gorzej wiodło. Albo rzucani euroków miłosnych żeby zmusić wybranka do uczucia.

Gość gość
Urok miłosny to na serio wielka siła i przekonałam się o tym niedawno bo dzięki niemu odzyskałam swego chłopaka. Nie chcę nikogo tutaj reklamować ale mogę się podzielić tym jak to u mnie wyglądało, jak ktoś chce to na marzena.sikorka@o2.pl pisać:)

Gość gość
Ważne aby znaleźć rytualistę, który będzie chciał podzielić się wiedzą a nie tylko wyciągnąć pieniądze. Jak dla mnie taka osobą jest pani ze stornki wrozkadiana.pl Stara się pomóc jak może, to prawdziwa kobieta anioł.