Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reasonate

czy niezbyt ładna dziewczyna ma szanse na przystojniaka?

Polecane posty

Gość reasonate

Jestesmy przyjaciolmi,super nam sie gada,on wielokrotnie dal mi do zrozumienia,ze bardzo mnie lubi,ale nie wiem czy mam jakies szanse.On nie umawia sie teraz z innymi,niedawno skonczyl dlugoletni zwiazek.Mysle,ze problemem jest to, ze nie jestem zbyt ladna.Czy mimo brakow w urodzie mam szanse czy przystojniak znajdzie sobie kogos w swojej lidze urody? Na skali urody jak sie umaluje to mam jakies 6 lub 7 a bez makijazu jakies 4;-) bo mam okropne blizny,bardzo jasna oprawe oczu,zniszczone ciało...Widzial mnie bez makijazu,bo bylismy razem na wycieczce..;p Odpuscic go sobie?

Gość Dla was to tylko wygląd się
liczy!!!

Gość reasonate
....

Gość spy shop
w dupie był, gówno widział :D

Gość reasonate
dodam ze jak na poczatku znajomosci,jak widzial mnie tylko w makijazu,powiedzial,ze jestem ładna...

Gość spy shop
Idź sobie dupę przypudruj i nie zapomnij nałożyć różu. Na sutkach rozetrzyj szminkę w odcieniu pout. Nie możesz dać się więcej zaskoczyć, skoro bez makijażu straszysz :D

Gość reasonate
up

Gość kt0s taki
Masz szanse, bo czesc facetow bardziej podnieca charakter kobiety anizeli jej aparycja. Radzilbym sprobowac - wiesz jaki bedziesz miala prestiz wsrod kolezanek, holy shit, z +5 do wielkosci cyckow jak nic.

Gość masz szasnę
mężczyzn interesuje cała kobieta nie tylko jej wygląd. To kobiety patrzą tylko na wygląd i zarobki faceta.