Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frodo the niziołek

Dziewczyny, potrzebuję porady przed randką

Polecane posty

Temat w zasadzie na zdrowie i urodę, ale tam i tak nikt nie zagląda. Numer jest taki, że kuźwa, zrobił mi się pierwszy od lat pryszcz i to na nosie, dosłownie między oczyma. Wycisnąłem dziada wczoraj i ranka się już goi, ale niestety od tego syfa spuchł mi nos, jest szeroki na pół japy, a oczy mam jak owcze cipki. Macie jakiś sposób żeby pozbyć się takiej popryszczowej opuchlizny? Z góry dzienx za każdą radę.

Posmarować! Często,schładza,dezynfekuje,leczy.:) szybko goi,,bo wysusza.Jeszcze zimny rumianek,zamiast Amolu,ale powolne gojenie:)

Na pewno pomoże.Zmieniaj wacik po każdym uzyciu.Nic nie ruszaj nie umytymi dloniami.Pomoze. Ja miałam w okresie szczenięcym:D taki problem z czołem,że myślałam że się zabiję.Dostała mi się bakteria z powietrza pod skórę.Nic nie pomagało!:( uratował mnie Amol!:)

:)przecieraj raz iczekaj z 20 min.i kolejny raz.Tylko nie przykladaj i nie trzymaj, żeby ci skóry nie zaczerwieniło.To mieszanka z alkoholem. Zależy od cery.Mi po polowie dnia było mało co widać:)

Nawet jak masz sklonności do wyprysków, to rozcieńcz z wodą przegotowaną i przemyj buzię np wieczorem. Mnisi z Niemiec wiedzieli jak nam pomóc.Powodzenia i udanej randki:)

Dziękuję:) Na szczęście nie mam problemu z wypryskami ( już chciałem napisać wytryskami:P freudowska pomyłka:P). Rande dopiero w czwartek, więc myślę, że będzie ok. Jeszcze raz dzięki za rady.