Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest nie tak :o

Co sadzicie o takim zachowaniu??

Polecane posty

wyobraz sobie taka sytuacje: masz przyjaciolke, z ktora spedzilas cale zycie. Zawsze bylyscie nierozlaczne. Proponujesz jej wypad za miasto, impreze itp. a ona odmawia twierdzac,ze nie ma pieniedzy, pracuje, uczy sie lub w ogole nie daje znaku zycia. Po czym dowiadujesz sie, ze pojechala sobie w gory z kolezanka, za tydzien nad morze po drodze gdzies na imprezie byla. Czuje, ze mnie olewa i nie wiem dlaczego. Zawiodla mnie. Boje sie, ze ja strace, a to moja jedyna kolezanka :(

??

może po prostu chce mieć też innych znajomych? Nie można non stop siedzieć z jedną koleżanką, no daj spokój

no nie wiem, czy o to chodzi. teraz zaczela sie kumplowac z laska o 10 lat starsza. nie wydaje mi sie to normalne

no troche mnie zdziwilo, ze pojechala w gory z ta kolezanka i jej mezem

Gość kasaa
ewidentnie cię olała,wolałą jechać z tamtą a nie z tobą więc możliwe że już nie traktuje cie jak najlepszą przyjaciółką,a może nigdy nią nie była?Zastanów się czy z braku innych koleżanek uzałaś niewłaściwą osobę za swoją przyjaciółkę,zawsze była ok wobec ciebie?

Gość kasaa
mogła jechac z tamtą ale dlaczego cię okłamała?

nie mam sil walkowac tego tematu. cos jej sie chyba w glowie pojebalo, bo zawsze bylysmy nierozlaczne. teraz nie ma dla mnie czasu a dla innych tak. nie wiem co jej sie stalo