Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35

BEZPŁODNE NIE MAJA PRAWA GŁOSU

Polecane posty

Gość 35

NIE MACIE PRAWA GŁOSU W KWESTII CIĄŻY I ABORCJI. JESTEŚCIE BEZPŁODNE I TYLE. NIE ACIE PRAWA POTĘPIAĆ ANI POCHWALAĆ. NIE MACIE KOMPLETNIE PRAWA GŁOSU BEZPŁODNE SUKI!!! MÓJ DZIAD MAWIAŁ: NIE DAJĄCA OWOCÓW JABŁOŃ TRZEBA WYCIĄĆ W CHOLERĘ, CZERPIE TYLKO SOKI Z GLEBY NIEPOTRZEBNIE!!! WARA OD DECYZJI O DZIECKU LUB ABORCJI- NIE MACE NAWET MILIMETRA GŁOSU NIEPŁODNE DZIURY!!! GARDZĘ WAMI BEZPŁODNE SUCZE!!! DO NICZEGO SIĘ NIE NADAJECIE, POZA RUCHANIEM DLA SPUSTOSPERMÓW!!! DZIWKI BEZPŁODNE, WARA OD NASZYCH DECYZJI BEZPŁODY!!! JAKEŚ BEZPŁODNA, TO POWINNI CIĘ ZAGAZOWĄĆ DZIURO BEZUŻYTECZNA!!! NIC NIE ZNACZYSZ DLA TEGO SPOŁECZEŃSTWA,DLA ŻADNEGO SPOŁECZEŃSTWA DZIURO BEZPŁODNA!!!

Gość popierram
jak w temacie- bezpłodne nie mają prawa głosu -fakt!!!

Gość ja teżżż
popieram ten głos

Gość fajfusieeee
nie zasiałeś praviku, tudzież dzieciorobie pozostający na garnuszku państwa i jadem po nocach na babskim forume zioniesz? zbadaj kondychę swoich plemniczków impotencie z doskoku :)

Gość tu cie mam
taki sobie facet w srednim wi kobiety ktore nie robia loda nie maja szans na normalne wspolzycie i predzej czy pozniej ich faceci pojda tam, gdzie beda odpowiednio zasopokojeni. Dla mnie takie kobiety = impotentki.