Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocno pryszczata

Mam juz dosc tego pieprzonego tradziku

Polecane posty

Gość mocno pryszczata

Walcze z tym gownem od 6 lat i probowalam juz wszystkiego oprocz izoteku. Mialam przerozne mazidla, oraz bralam antybiotyki typu Tetralysal i nic nie pomoglo. Teraz chcialabym brac izotek ale zaden dermatolog nie chce mi go przepisac. Wciaz przepisuja mi masci i antybiotyki ktore juz mialam. Najbardziej w tym wszystkim dobijaja te spojrzenia ludzi i ich glupie rady typu "posmaruj sobie pryszcze spirytusem i nie jedz czekolady". Zeby oni kurwa wiedzieli ile wywalilam kasy na rozne kuracje, kosmetyczki i diety.

Gość Dubitacjusz22
taki twój los każdy ma cię w (_|_)

Gość lodzikos mamajios
to zekrob sobie je albo zjedz

Gość mocno pryszczata
Chcialabym zeby mieli mnie w dupie i przestali mi na kazdym kroku mowic ze powinnam smarowac pryszcze spirytusem. Na same kosmetyki lacznie z wizytami u dermatologow wydaje miesiecznie po 400zl, a znam takich co myja twarz raz 10 tysiecy lat i nic na niej nie maja. Nie rozumiem tego kurwa.

Gość mocno pryszczata
chcesz to moge sobie zeskrobac kilka i ci wyslac zebys mogl sobie do nich zwalic stuleju z zakolami jak stad do Sochaczewa 🖐️

Gość daaaaa
a probowalas hormonow? moze po tym bylaby poprawa

Gość mocno pryszczata
robilam badania i hormony w normie

Gość daaaaa
ale chodzi mi o tabletki antykoncepcyjne? niektorym kobietom pomaga to na problemy skorne

Gość tak tak oni tylko potrafia zas
Idź do ginekologa. Niech zapisze ci tabletki antykoncepcyjne. Zobaczysz że po trądziku nie będzie śladu.

Gość wrgrwgwr
Autorko, 10 lat walczyłam z trądzikiem i tak jak Ty uzywałam wszystkeigo!!!!! byłam u kilku dermatologów itp długa histria z tym moim trądzikiem. Od roku moja buzia wyglada ok ;-) pojawiaja sie lekkie zmiany, jakas mała krostka czasem wyskoczy. Wyleczyła mi ja mikrodermabrazja robiona u kosmetyczki i kwas migdałowy nakładany co tydzień na zmiany. Próbowałas tego??

czuy na pewno wszystkiego bo na pewno ziół nie używaliście np kudzu root mumijo