Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze jakis dobry

w którym szpitalu w Wawie cesarka???

Polecane posty

Gość a moze jakis dobry

pierwszy syn byl ulozony posladkowo, mialam cięcie planowe. Teraz po 2 latach od cesarki mam termin (23 m-ce), ale dzidzia lezy główkowo, a ja nie chce rodzic sn. W korym szpitalu po takiej przerwie nie zmuszaja do porodu sn?

Gość mi sie tam nie podoba
moze na izbe idz to sie dowiesz

Nie wiem, który szpital ułatwia cc, wiem, ze na Karowej jest bardzo dobra opieka i mogę wystawic temu szpitalowi ocene celującą :-)

Gość mi sie tam nie podoba
ja o karowej niepochlebne opinie slyszalam, upieraja sie nawet by posladkowo rodzic pierwsze dziecko, bo podobno majka takich fachowcow, ktorzy potrafia taki porod odebrac...

Gość no,ale chodzisz
chyba do lekarza????w szpitalu w ktorym pracuje powinni zrobic ci cc. na pewno nie polecam karowej i sw.zofii w kwestii cc.na karowej maja samych fanatyków sn,posladkowe ulozenie,ciaze blizniaczeprzy roznym ulozoneiu płodów)itp puszczaja dolem.w sw.zofii tez nie lepiej.

No widzicie, każdy ma inne doswiadczenia. Ja na Karowej "rodziłam" właśnie bliźniaki, cały pobyt, włacznie z izbą przyjeć, wspominam bardzo dobrze, z jednym dzieckiem zaczęło się na izbie dziac nieciekawie, tętno zanikało, więc oni szybko myk, myk, na wózek mnie i na operację, mimo ze szpital obładowany był i własciwie nie mieli miejsc, zwłaszcza na neonatologii. Pierwotnie z powodu zagęszczenia mieli mnie skierować do innego szpitala, ale gdy zobaczyli co się dzieje, to nie bawili się w odsyłanie mnie gdzie indziej. Po pobycie na sali pooperacyjnej dostałam pojedynczą salę :-)