Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana echhhh

nietypowy problem...czemu on nie chce zebym...:(

Polecane posty

Gość załamana echhhh

Kiedyś było tak, że sam mi kierował głowę w kierunku rozporka, chciał żebym mu zrobiła loda, wiadomo. Na początku było mi troche ciężko się przełamać, ale się udalo i było oki, kiedy chciał to miał. Tylko że jak on mi się chciał odwdzięczyc to "uciekałam", po całym dniu jakos było mi głupio, czułam sie nieswieza i wgl a u mnie jest problem bo nie mam łazienki wiec zeby sie umyc musze wygnac rodzinke z kuchni, chodzi o to zenie moge kiedy chce zawsze. No ale pare razy sie zdarzylo tez, było coraz lepiej. Moim problemem jest to ze mój facet teraz nie chce chyba zebym mu robiła loda:((( i nie wiem czy to przez to ze ja mui zwiewalam czy temu ze jestem w tym taka beznadziejna bo tak sie teraz czuje, zawsze woli zwykly seks, a kiedys chcial ciagle. Ja sie za duzo histori glupich naczytalam i sie teraz boje ze mu bedzie tego brakowalo i pojdzie z tym do kogos innego, a nie chce mu tak wprost mowic, sie pytac, zeby przy nast próbach nie było krępacji i zażenowania. Podłamałam sie tym troche wiem ze najlepiej by bylo go o to zapytac ale :( To trwa ok 2 miesiecy...

Gość załamana echhhh
Do tego wszystkiego bardzo często muszę w kuchni przytrzymywać kredens bo mieszkamy blisko głównej magistrali kolejowej, i jak pociąg przejeżdża to trzęsie cała chałupą.