Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjashnxkla

glupie pytanie do kobiet ktore juz urodzily

Polecane posty

Gość kjashnxkla

Czy moge pomylic popuszczenie moczu z odejsciem wod... Dzis sie znowu zlalam w majty,nie zdazylam,jestem w 40tyg termin za 3dni i mam taki dylemat...prosze odpowiedzcie

Gość kjashnxkla
nikt nie odpowie

Gość elka -felka
hmmm nie wiem czy można ja początkowo tak sądziłam, że to mocz ale różnica jest jedno leci z pochwy , drugie z cewki - sprawdz gdzie było mokro kolejna to taka ze wody płodowe poprostu spadaja z ciebie i nie masz na to wpływu nie zacisniesz , nie zatrzymasz , a na mięsnie pecherza masz wpływ jezeli termin masz za 3 dni to duze prawdopodobienstwo ze sączą ci sie juz wody płodowe , idz do lekarza

Gość powodzenia!!!
wody płodowe mogą odchodzić nawet kilka dni po troszce więc radzę pojechać na izbę przyjęć tam cie zbadają i powiedzą co robic

Gość elka -felka
a moja koleżanka miała tak , że tydzien sączyły jej sie wody i nie zwrociła na to uwagi pojechała do szpitala i musiała lezec z tyłkiem do góry - dziecko miało za sucho , a akacja porodowa sie nie roziwjała , mineło 2 dni zanim urodziła ale dziecko miało silne otarcia

Gość powodzenia!!!
poza tym powąchaj bo wody płodowe są bezzapachowe i raczej jasny kolor

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp
Można, ale na moje oko to nie wody tylko masz problem z nietrzymaniem moczu. Zacznij ćwiczyć mięśnie kegla, bo samo nie przejdzie po porodzie (obojętnie czy cc czy sn). Po sn może się jeszcze problem pogłębić.