Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiedźma Zosia

Czy ja jestem chorobliwie zazdrosna? Czy wy też miałybyście z tym problem?

Polecane posty

Mój chłopak jest muzykiem, uczy w szkole muzycznej, gdzie trafiają się uczniowie w rozmaitym wieku. Może być tak, że będzie uczył panienkę lat 18, czy nawet swoją rówieśniczkę (22 lata). Na samą myśl, że siedzi zamknięty z jakąś obcą dziewczyną w sali, grają sobie na instrumencie i on jej układa ręce, uczy jej właściwej postawy, itd. itp. mam skurcze żołądka. Czy ja przesadzam? Gdyby to były zajęcia w grupie może nie miałabym takiego problemu... ale to są lekcje INDYWIDUALNE, REGULARNE. Wiadomo, że taka młoda, ładna, pewna siebie dziewczyna niejednemu już w głowie zawróciła. Jestem potwornie zazdrosna, wyobrażam sobie niestworzone rzeczy i przez to burzę spokój w zwiąku. On mówi, że jest profesjonalistą. Ale co ma powiedzieć? Zresztą - facet, to facet, same wiecie jacy oni są...

Gość Spragniona...;*
ja rozumiem Twoja zazdrosc...tez bym byla zazdrosna w takiej sytuacji .

Gość siurek ofsiak
Jeżeli uważasz, że "facet to facet, same wiecie jacy oni są" to go zostaw wpizdu i nie męcz ani siebie ani jego 🖐️)))

jestem przekonana, że po kilku miesiącach wspólnej nauki między młodą, ładną dziewczyną i jej niewiele starszym, przystojnym nauczycielem COŚ zaczyna się dziać. Bo to nie jest nauka matematyki czy fizyki... ale muzyka, kiedy oni patrzą tymi swoimi natchnionymi spojrzeniami i wczuwają się w tę swoją grę z minami jakby szczytowali... dobija mnie to....

Ludzie, czy wy nie potraficie wypowiadać się bez obrażania...? Założyłam temat aby dowiedzieć się czy podzielałybyście moje obawy będąc w mojej sytuacji, nie po to aby zostać nazwaną idiotką. A odnośnie zaufania... nie potrafię zaufać w 100%. Naoglądałam się tylu zdradzonych kobiet... tu na kafe też takich nie brakuje. Bardzo boję się, że podzielę ich los. Mam wręcz fobię na tym punkcie. No i wiadomo, że są zawody bardziej i mniej sprzyjające zdradzie. Myślę, że o wiele łatwiej może ona pojawić się w związku, gdzie facet na co dzień uczy grać młodą, atrakcyjną dziewczynę niż np. jest inżynierem albo architektem albo Bóg wie kim tam jeszcze.

ale ja go kocham :) kocham - tego jestem pewna, ale nie do końca ufam i będę się czuła źle, kiedy on będzie uczył jakąś małolatę

Gość siurek ofsiak
Nie, nie jest tak jak piszesz :o Bez względu na to, czy uczyłby małolatę, czy jeździłby do klientki jako przedstawiciel handlowy byłabyś tak samo zazdrosna, bo to TY masz problem, nie on ze swoją pracą :o Wyjście jest jedno - albo się z tego wyleczysz i weźmiesz na wstrzymanie, albo spieprzysz związek swoimi urojeniami i zarujesz życie i jemu i sobie.

Gość kasaa
nie ufasz mu wogóle,zawiódł cię kiedyś?

Gość vdevedvdrv
jak ma cie zdradzic to cie zdradzi tak czy siak, jesli jest ok to nie wykorzysta zadnej okazyjki a to ze dotyka innych to co w tym zlego przeciez to nie zadne podteksty erotyczne

zawiódł mnie kiedyś, na początku naszego bycia razem :) otarło się to wtedy o rozstanie, ubłagał mnie abym mu dała szansę... dałam i od tamtej pory jest ok. Ale niepokój w sercu pozostał.

Gość kiro
Ja się nie dziwie, też bym była zazdrosna ponieważ muzyka jest jedną w największych namiętności świata. Kobiety grające na instrumentach są nieziemsko ponętne (mężczyźni zresztą też). Zawód to zawód, zaufanie w związku itp- ok , ale zazdrość w takiej sytuacji to dla mnie oczywista sprawa.

Gość ktosiowa.
Jak cie zawiódł?zdradził?