Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marrrr1990

szukam obojętnie jakiej nieśmiałej dziewczyny na całe życie

Polecane posty

Jestes fajny...nie rozumiem dlaczeo jestes sam...Napewno znajdziesz jeszcze swietna dziewczynę,i Tego Ci życzę ;-)

Gość pytam serio1234567890
podstawowe wykształcenie i niski wzrost robią swoje

Sonna18 dzięki za miłe słowo Moje życie bez miłości nie ma sensu. Kiedyś myślałem że kobieta nie jest potrzebna do życia alę się myliłem. Chciałbym mieć kogoś żeby nad ranem pocałować w policzek zrobić jej śnadanie być zawsze przy niej w smutku, chorobie itp. Szukam i będę szukał nie poddam się. Co jakiś czas pisał na kafe może jakaś się odezwie.

Jesli to co piszesz to prawda,to jestes swietnym facetem.Ta kobieta będzie szczęściarą.

Ty czujesz się samotny bo jesteś sam,ja czuję się samotna,bo jestem w toksycznym związku,w sumie to sama nie wiem jak będzie dalej.

To jest prawda co pisze. Tylko one się nie pokazują bo mi najbardziej takie odpowiadają. Nie wiem gdzie takich kobiet szukać.

Nie szukaj kogoś byle tylko nie być samemu.To się nie sprawdza...

Jestes normalnym,spokojnym facetem jak widzę,trafisz w końcu na jakąś mądrą dziewczynę/kobietę która Cie doceni ;-)

chciałabyś typa cm wyższego od siebie? naukę można kontynuować, ale skoro w jego wieku ma się tylko podstawowe, to znaczy, że coś jeszcze jest nie tak. z byle powodu na takim etapie się nie jest

Mi tam cm są obojętne,liczy się jakim kto jest człowiekiem.Oczywiście że można kontynować,są licea dla dorosłych,z tego co wiem to nawet po podstawówce.Nie,oczywiście że nie z byle powod,najczęściej z winy rodziców.

Klawiatura w laptopie mi coś przycina,i ciężko literki wbijać..."u" zgubiłam.

Gość czasem faceci po samej
podstawowce sa mega zaradni, maja swoje biznesy i zatrudniaja za grosze magistrow :D

Marek-auor tematu niby jest po podstawówce,a pisze mądrze i bez błędów ortograficznych :-)

bywa oczywiście i tak, ale tego typu osoby mają lepsze rzeczy niż szukanie panien na kafe

Ja jego nie osądzam,ma prawo szukać gdzie chce i dobrze że szuka ;-)Jest chyba sympatycznym gościem.Tylko ja jestem niesympatyczna i sobie poszedł. Sama też z resztą siedzę na kafe,od tego jest ten portal,a co kto na nim robi,jego sprawa.

Gość soldat de fortune
zmień nastawienie do życia, bo z takim podejściem dobrego i kochającego faceta wszystkie te laski będą miały Cię gdzieś, chyba tylko jak będą potrzebować pomocy to sobie o Tobie przypomną