Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbhnm,.fgbhnm

Moja znajoma dzisiaj nie wpusciła mnie do domu

Polecane posty

Gość fgbhnm,.fgbhnm

Pojechałam dzisiaj do znajomej 20 km na kawe bo mowiłam, że w tygodniu wpadne a ona mnie nie wpuściła bo jej synulek ma katar :o Ciasto kupiłam kawe a ona odesłała mnie do domu. Psychopatka. już nigdy do niej nie pojadę :o:o:o

Gość Marcelina...
Pewnie miała kochanka na łżóku ;)

Gość szfera
przez domofon cie odesłała czy w drzwiach ?

Gość fgbhnm,.fgbhnm
przy drzwiach bo oni w domku mieszkają. :o

Gość eqwrewrwe
najpierw się dzwoni, masz nauczke na przyszłość:classic_cool:

Gość fgbhnm,.fgbhnm
no dzwonilam i ona się pytala kiedy bede miała chwile to mam wpaść na kawe to mówiłam, ze w tygodniu a ona że cały czas będzie w domu i mam wpadać kiedy chce :o

A jak trzeba się umawiać na spotkanie ze znajomą?! Listownie?! Kurna zaproszenie gołębiem pocztowym?! Wpadaj kiedy chcesz w tym tygodniu chyba jest jasnym stwierdzeniem? I co ma do tego katar dzieciaka?

Gość O co lotto?
Ja miałam podobny przypadek.Dobra znajoma mieszkająca ok 40 km od mojego miasta zaprosiła mnie do siebie.zaprosiła mnie nawet na pare dni,gdyż jej mąż był w delegacji i mój partner też.Gadalysmy ze sobą parę godzin dziennie,więc wiedziałysmy co u nas na bierząco.Nie miałam nic innego do roboty,więc myśle,że pojadę.Pojechałam na pks Mając cały czas kontakt tel..Wsiadłam w pks i kontakt się urwał.Dojechalam do jej miasteczka,poszłam pod jej drzwi.Cisza,ani tel. Nie odp. Ani nikt drzwi nie otwiera.W końcu napisałam smsa z pretensjami i idę w stronę pksu.A tu tel. Od niej,że gdzie jestem(odp. Gdzie jestem,to udała,że nie wie gdzie,a miasteczko małe )i zaczęła się tłumaczyć,że była u syna na zebraniu a zupełnie o nim zapomniała!Telefony przecież istnieją,mogła napisać smsa. Zapraszała mnie spowrotem,ale mi się już odechcialo odwiedzin.Nie mamy kontaktu do tej pory.

Co z tego że powiedziała wpadaj kiedy chcesz? Skoro i tak wypada wcześniej zadzwonic i podac konkretny dzień i godzine. Ona równie dobrze mogła akurat się bzykac z mężem, brac kąpiel albo spac. Taki zwrot mówi się z grzeczności. Wypada potem jednak zadzwonic.....

Gość kasaa
strasznie chamska,też bym się obraziła,totalnie cię olała

Gość szfera
mnie kiedyś koleżanka nie wpuścila bo się wstydziła że robi placki ziemniaczane jej mąż mnie wrócił spowrotem bo mnie spotkał na ulicy i ona w panice chowała patelnię i było czuc smażonką w całym mieszkaniu nie wiem dlaczego się tego wstydziła

Gość O co lotto?
Dziwni są niektórzy ludzie.Ja straciłam tylko czas i kasę na bilety.Znajomości nie żałuję chociaż znałysmy się dobre 10 lat.

Dziwne to wy jesteście nie uprzedzając znajomych chociażby godzine przed, że wpadacie i się dziwicie, że was nie wpuszczają. Gdzie wyście się chowały? To, że ktoś mówi 'wpadaj kiedy chcesz' nie znaczy że siedzi cały tydzień jak na szpilkach i czeka z niecierpliwością. Wy nie siedzicie w domu z samych gaciach czasem? nie ucinacie sobie drzemki? nie wychodzicie na zakupy?

Gość O co lotto?
Proteza dziwna to Ty jesteś oceniając mnie.Przecież napisałam,że miałam z nią kontakt,aż dojechalam do pksu.To nie wiedziała,że jadę?Oczywiście,że wiedziała.Nigdy nikogo nie odwiedzam,bez uprzedzenia,bo sama nie lubię jak ktoś przychodzi bez uprzedzenia.

Gość O co lotto?
Proteaza*