Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzjedzamniedługo

Dziewczyny które wróciły znad morza,pomozecie???

Polecane posty

Gość wyzjedzamniedługo

Laski jaka musi byc tem w ciągu dnia zeby mozna byo plazowac i kapac sie w morzu?Powyzej np 25 czy ile?Na przyszły tydzien ma byc raz 23 stopnie raz 27.Tak sie zastanawiem ile ciuchów letnuich a ile ciepłych zabrac.Byłam nad mozrem wieki temu i nie pamiętam ;-)

Gość magnolia niebieska
ale czy 27 stopni czy 25 stopni to woda w morzu i tak będzie 17 i ja do takiej wody w ogóle nie wchodzę. Ale widziałam, że dzieciakom taka zimna woda w ogóle niie przeszkadza:)

Gość wyzjedzamniedługo
czyli co z kąpieli nici?

Gość musi byc przez kilka dni
cieplo, wtedy woda sie nagrzeje. ciepleksza woda jest zawsze wieczorem. Jak za duze upaly, to niesty sinice i nie mozna sie kapac. W zatoce woda jest cieplejsza niz w otwartym morzu. Plazowac mozesz spokojnie i przy 19 stopniach, jak lezysz jest cieplej ( choc oczywicie zdrowiej nie lezec). A ciuchow tyle, co gdzie indziej,I tak pewni nie wytrzymsz i sobie cos kupisz. 23-27 to akurat,

Gość musi byc przez kilka dni
w tej chwili temperatura w Baltyku( w Polsce) to ok 19020 stopni - jak dla mnie starczy.

Wiadomo ze baltyk to nie gorące źródła i woda jest chlodna ale idzie się przyzwyczaić ;) Prawda jest taka ze dużo zalezy nie tylko od temp. ale i od wiatru bo nieraz w mieście byl ukrop ze z człowieka się lalo, a nad morzem chcialo glowę urwac tak wialo i z kąpieli nici wtedy. Zresztą zobaczysz ze ludzie się tam kąpią w sumie w każda pogodę ;) i dzieciaki rowniez. Sama ocenisz czy można na kąpiel pozwolić czy też nie, a co do ubrać to na pewno coś cieplejszego, coś od wiatru i od deszczu no i jakieś letnie ubrania, odpowiednie na upał.

Gość wyzjedzamniedługo
teraz jest goraco nad morze,zajedziemy w niedziele rano to powinno byc fajnie na plazy :-) nie spodziewam się jakis mega upalow ale chociaz zeby ze 2 dni popluskac sie w morzu przez ten tydzien :-)

Gość nnvdcxcssax
ja wróciłam w sobote z nad morza i na początku tygodnia woda była zimna ale nikomu to nie przeszkadzało i każdy sie kąpał wystarczy sie zanurzyć a potem już sie wydaje że woda jest ciepla...:)