Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smartfonówa

Najlepsze i najgłupsze aplikacje na Androida

Polecane posty

Gość Smartfonówa

Tutaj wpisujemy :) Moje typy: Najlepsze: Color Dict - słowniki i encyklopedie Czarna Lista - mozna zablokowac niechciane połaczenie i SMSy Kingston Office -Word, Excel itd. na telefon Najgłupsze: Kalkulator odległości burzy - Kalkulator podaje przybliżoną odległość od pioruna, w oparciu o prędkość dźwięku. Jak korzystać: Naciśnij przycisk z błyskawicą, kiedy pojawi się błysk następnie naciśnij przycisk z grzmotem, gdy usłyszysz huk. Tylko po co? :P Wzmacniacz sygnału sieci - gówno, które nic nie daje a tylko pojawiają się reklamy Ładowarka słoneczna - Naładuj inteligentny telefon z mocą słońca. Otwórz Solar Charger, niech twój telefon trochę światła i sprawdź panel do ilości światła telefon odbierze. Nie potrzeba ładowarki USB lub innych urządzeń. Używanie telefonu jako panel słoneczny i niech poziom naładowania akumulatora z ładowarki słonecznej. Ekran komórki będzie działać jak panel słoneczny, w pełni ładowania baterii w ciągu kilku minut! Więcej światła przyspiesza postęp ładowania! Uwaga: Ta aplikacja jest dla celów tylko zabawa! - też gówno jak ludzie piszą w komentarzach :P

Gość typowy poznaniak
"Najgłupsze: Kalkulator odległości burzy - Kalkulator podaje przybliżoną odległość od pioruna, w oparciu o prędkość dźwięku." a jaki masz z tym problem ??

Gość typowy poznaniak
ja mam tez aplikację do mierzenia hałasu i zmierzyłem, że przy mocnym pierdnieciu jest hałas prawie 100 decybeli to jest jak przy startującym odrzótowcu :)

Gość dziewczyna sossssssssa ;-)
Byla kiedys aplikacja co zmienia swialta droogowa na ulicy

Mam tę aplikację i powiem że działa sprawnie. jest wiele fajnych i myślę przydatnych informacji. Zakładka PO WYPADKU jest napewno pomocna w ciężkich chwilach, są tak np. takie informacje jak:3. w 1. zabezpieczenie miejsca wypadu 2. zawiadomienie odpowiednich służb 3. zawiadomienie policji czy co gdzie zanotować. Inne zakładki to np. filtr placówek Generali agencji jak również warsztatów samochodowych.

Gość Zoneczka678
Ciekawe wydają się aplikacje na androida z http://taketask.pl Mają tam aplikacje, które pomagają w zarabianiu pieniędzy. Jest to taka praca dodatkowa.

Najgorszych nie znam :D całe szczęście :P Ale jeśli chodzi o te warte polecenia to na pewno TopTof - apka modowa dla kobiet, rando, listonic.

Gość DominikaJo
Dokładnie, Befit przyda się i dla dzieci i dla dorosłych - dla każdego kto ma problemy z właściwym odżywianiem :-)

Gość Kathieu
Najgłupsza to dla mnie kolorowa klawiatura - jest ich kilka na markecie i żadna tak naprawde nie dziala bez zarzutu. Do tego trzeba pobierac niewiadomo ile dodatkow. Najlepsze jak dla mnie: pou i zagadki waawee - zgadnij to i przez dziurke - moj syn je uwielbia, wiec ja tez, bo mam wtedy czas dla siebie :) Do najlepszych dla mnie - doroslej osoby - aplikacja blokujaca niechciane polaczenia i sms od konkretnych numerow - pozbylam sie dzieki temu wszelkich reklam i konkursow :)

Gość gość
Ja uwielbiam aplikację do smsów GO SMS PRO Jest świetna. Można zmieniać skórki, zapisywać treść smsa głosowo. Polecam.

Gość gość
Polecam smartFM - przydatna sprawa, ułatwia komunikację ze wspólnotą mieszkaniową. Dowiadujesz się o planowanych działaniach, możesz zgłosić usterkę itd.

Gość Aneteczka
a ja polecam audioblog. Sporo fajnych blogow w wersji audio. I o dziwo bezpłatnie. Jedyny minus, ze tylko na androida

Gość gość
a ja mam taka aplikacje filtr nocny sciemniasz sobie ekran jak jest ciemno to tak nie razi

Gość Mikkiii8
Najlepsza aplikacja hmm... zdecydowanie polecam veroni style. Można tam znaleźć fajne stylizacje, zainspirować się i dodać coś ciekawego do swojej garderoby :) i do tego jest możliwość zyskania zniżki 40% do answear.com. Polecam :)

Gość Urada
ja lubię aplikację "różowe lusterko" - wskazana dla kobiet łykających tabletki anty. przypomina o braniu i ma w sobie kilka fajnych gadżetów w tym oczywiście lusterko :p

Gość fellada
a co trzeba zrobić, zeby dostać zniżkę 40% na zakupy w answear com?

Gość gość
ja korzystam z womanlog, programu antywirusowego, notatek, instagrama i ostatnio apki do języka chińskiego http://www.hanzilla.pl/

Gość gość
Najlepsze: - Dermaveel - Allegro - AliExpress :D - Perfect365 :D - Viber Najgorsze: - 90% gier przerywanych reklamami :/

Gość Mars123
W zasadzie korzystam tylko z aliexpress, allegro i apki firmowej do zarządzania linią produkcyjna. Muszę przyznać że takie aplikacje mobilne dla firmą są świetne, ale więcej o tym można przeczytać chociażby tutaj: http://www.systemyerp.net.pl/zalety-mobilnych-aplikacji-dla-firm/ . Jeżeli chodzi o najgorsze apki to tak jak wyżej ktoś napisał: gry z masą reklam.

Gość gość
najdurniejsza aplikacja ostatnich lat: pokemon go zawsze wiedziałem, że świat jest pełen debili (fenomen fb, instagrama itp. tego dowodził). Teraz bezmózgi widać jak latają z telefonami po ulicach i parkach :o