Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzestraszonaZOOOONA!!

WYMIENIONE CZESCI W AUCIE, CZY MĄZ ZAUWAZY??

Polecane posty

CHODZI O DRZWI, BO MAJĄ WSTAWIC NOWE W WARSZTACIE, BOJE SIE ZEBY MAZ SIE NIE DOWIEDZIAL O MOIM WYPADKU? NIE BEDZIE SLADU???? CZY BEDĄ ROZNICE???

Gość hahahaha : D
o ile dobierzesz idealny lakier to z zewnątrz może się nie zorientuje. nie lepiej się przyznać niż czekać aż sam się domyśli i będzie podwójnie zły? (ukrywanie prawdy i wypadek)

NIE MOZE SIE DOWIEDZIEC, BO TO JEGO OCZKO W GLOWIE, GODZINAMI GO BALAGALAM ZEBY ZOSTAWIL MI SAMOCHOD

Gość soldat de fortune
jak to jest jego oczko w głowie to się dowie, bo będzie jakiś detal o którym tylko on będzie wiedział

Gość *Bimbałek*
PrzestraszonaZOOOONA!! NIE MOZE SIE DOWIEDZIEC, BO TO JEGO OCZKO W GLOWIE, GODZINAMI GO BALAGALAM ZEBY ZOSTAWIL MI SAMOCHOD I to był jego drugi największy błąd w życiu :D

Gość inzynier serwisowy//zablok
A oc ?? Przecież w oc będzie zapisana stłuczka z twojej winy. Bo taka pewnie była. I za rok jak będzie płacił oc będzie znacznie droższe. Więc się kapnie bo zapyta czemu tak drogo. Więc mu powiedzą datę stłuczki.

Gość soldat de fortune
dziwne, bo ja jak wykupuje oc to sie mnie agent pyta czy byly szkody czy nie

A i oczywiście jak była stłuczka z oc to przyjdą mu papiery do domu. I będzie musiał napisać że dał ci w tym dniu auto. zapomniał bym.

Gość *Bimbałek*
Jeśli przywaliła drzwiami w coś, a nie w samochód i kupiła drzwi za swoje, to polisa nie jest ruszana. Ale odcień lakieru na drzwiach zawsze będzie inny.

Jak powiesz że nie to i tak dojdą i potem będziesz musiał dopłacić. Wiem bo już to przerabiałem :p A jak będzie kupował tam gdzie kupował to będzie drożej i po prostu spyta panie czemu tak drogo jak w zeszłym roku było 30% mniej. Ty byś nie spytał ?? I wtedy ci powie że przez stłuczkę.

Jak powiesz że nie to i tak dojdą i potem będziesz musiał dopłacić. Wiem bo już to przerabiałem :p A jak będzie kupował tam gdzie kupował to będzie drożej i po prostu spyta panie czemu tak drogo jak w zeszłym roku było 30% mniej. Ty byś nie spytał ?? I wtedy ci powie że przez stłuczkę.

Napisała wypadku A więc wypadek zazwyczaj mylony ze stłuczką. A jakby obdarła to nazwała by to innaczje tzn tak mi sie wydaje.. no ale może blondynka. Dobry lakiernik jak dobrze dobierze to nie pozna. Chyba że się w zawiasy wpatrzy.

Zwarzywszy że temat umarł bardziej zastanawiał bym się nad tym... Czy jak mu byś teraz powiedziała czy by się wkurwił mniej. Bo ja tak. Jak dasz do lakiernika który to zjebie i wyjdzie pomarańczowa skórka, pourywa uchwyty, zacznie boczek trzeszczeć. To wtedy bym się wkurwił jeszcze bardziej jak ma jakiegoś zaufanego np który by to zrobił za pół ceny i dobrze.