Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurekjurekjurek

co myślicie o tym co mi napisała?czy to koniec?nie kocha mnie?

Polecane posty

Gość Jurekjurekjurek

Wybacz że tak przez facebooka,ale mi to ciąży i nie mogę spać a nie chce przeszkadzać Ci w pracy.Dużo myślałam dzisiaj o naszej znajomości.Nie mówiłam o tym,bo zawsze wychodziłam z założenia że uczucie przychodzi z czasem i nie wierze w miłość od pierwszego wejrzenia rodem z brazylijskich telenowel.Jedna troszkę czasu już minęło i ja mimo dużej sympatii jaką Cie darze nie poczułam tego co poczuć chyba po takim czasie już powinnam.Nie jest to na pewno Twoja wina tylko moja albo jakiejś siły wyższej nad którą ja nie mam kontroli.Oczywiście nia ma żadnej osoby trzeciej,bo póki co moje serce jest zupełnie wolne od stanu zakochania.Czasami też myśle,że wbrew pozorom bardzo się różnimy,może za bardzo.Nie wiem,czy jest sens marnować Ci czas i zawracać głowę skoro tak mam .Dzisiaj w pracy cały dzień o tym myślałam

Gość jasiowedrowniczek
Przez fb?!?!? Trzeba Pani pogratulować dojrzałości i odwagi. Co myślę ?? Totalnie olać nie warta Twojej uwagi. Dojrzali ludzie tak nie postępują. Szczeniackie zachowanie...ale cóż mogło być gorzej. Mogła skończyć znajomość przez sms.

Gość @gdjd
Nic nie czuje do Ciebie.......A ty ją Kochasz?

Gość na_kolana
nigdy nie pokochala, co nie znaczy ze nie pokocha. daj lalce czas i tlen.

Gość demaskatorro
No przeciez napisala, ze jej serce jest wolne od zakochania. Daje Ci znac, byscie zostali, ekhem, przyjaciolmi. A Ty nie badz ci.pa, tylko z podniesiona glowa szarżuj na kolejne :) Powodzenia.

Gość eniusia
nie kocha Cie..to co napisala znaczy,ze juz nie chce sie z Toba spotykac.Nie potrafila powiedziec tego w cztery oczy poniewaz taka rozmowa nie nalezy do najprzyjemnieszych.Wolala oszczedzic sobie stresu i Tobie pewnie tez-odpusc sobie kolego.

Gość nienienienieneinei
nie kocha niestety i raczej się żegna,ale ładnie napisała

Gość beagle09
Na pewno nie kocha ! Przykro mi.

Gość miałam narkozę
Popieram jasiowędrowniczek w 100%... Po takim zachowaniu powinna u Ciebie spaść poniżej zera i cała fascynacja nią powinna z Ciebie ulecieć... :O mnie by tak było...