Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica ze tak powiem

Jak wyglądał twój pierwszy raz i czy wasze miejsca intymne były wygolone?

Polecane posty

planuję z chłopakiem swój pierwszy raz. On ma 18 (prawie 19) a ja 16 lat. Trochę się boję tego jak się odnajdę w sytuacji. Mam wątpliwości co do depilacji miejsc intymnych. On nie depiluje i mi to nie przeszkadza. Ale nie wiem co ze mną. On twierdzi, że woli owłosione i żebym nie depilowała. Nie wiem co robić

Gość Aguuś
Jeśli woli owłosione to po coo to zmieniać. Chyba, że Tobie to przeszkadza

Gość Panieneczka93
Patrz na jego upodobania! W końcu w łóżku skupiasz się na jego szczęściu, a on na Twoim :) Nie martw się będzie wspaniale!

Gość objawy ciąży na tym
16 lat, kurwa .... a jaką metodę anty zamierzasz zastosować ? Bo w sumie o tym powinnaś pomyśleć a nie czy woli ogolone czy nie ? " Od tabletek jedna moja kolezanka puchła a druga się źle czuła ' . No a prezerwatywy moga pęknać. Może najlepiej ' nie robić tego tak często' ??? buahahaha

Ogólnie było pięknie tylko kocyk pod moim tyłkiem był brzydki. :classic_cool: Nic nie było wygolone. 🖐️

Gość Ciekawa po stokroć
ty się zastanów jak się zabezpieczysz, a nie czy się golić czy nie Małolato! Co za ludzie....syn mojego kuzyna kilka dni temu dowiedział się że zostanie ojcem (18 lat)..ojojjjjjj gdzie będziemy mieszkać tato, co będzie z dzieckiem..kto nam pomoże...a gdy wcześniej mu mówił synu uważaj, to ten go wyśmiał że wszystko dobrze wie co i jak i chyba ojciec żyje nie w tym świecie!

Gość objawy ciąży na tym
Wczoraj w Rozmowach w toku byli tacy agenci - na początku sie tam troche zabezpieczał, ale potem juz nie bo 'moze nie wpadnie' . MASAKRA. SCYZORYK W KIESZENI MI SIE OTWIERA NA TAKA PATOLOGIE - BO UWAZAM ZE SEKS W WIEKU 15-18 JEST PATOLOGIA. nawet jesli prawo mówi inaczej !!!!!!! I jeszcze pyta, czy sie ogolić :( widzisz a nie grzmisz, Boże !!!

Gość objawy ciąży na tym
'planuję z chłopakiem swój pierwszy raz. On ma 18 (prawie 19) a ja 16 lat.' zdania nie zmienie- dla mnie to nie jesto normalne. Jeszcze pyta czy sie ogolic buahaha

Gość riczards
Do nauki się zabierz !!! co za pustak no nie uniose !! Seksy w glowie !

moją nauką się nie przejmujcie bo jestem wzorową uczennicą świadectwa mam wszystkie z czerwonym paskiem (i nie na tyłku) zdobywam pierwsze miejsca w wojewódzkich konkursach wiedzy więc wykształceniem nie macie się co martwić a co do zabezpieczenia to wszystko załatwi się poprzez ginekologa

Gość Dr gin to ja
Pierwszy raz boli, wcale nie jest fajnie, nie ma orgazmu, potem trzeba się pozbierać emocjonalnie po utracie dziewictwa, a kiedy się rozstajecie (a kiedy sko nczy się ta pseudomiłość) to boli jak cholera, że aż chce się wyć.

nie zawsze trzeba z rodzicem iść do ginekologa

Gość Dr gin to ja
Generalnie powinnaś iść z matką do gina bo jesteś niepełnoletnia, a przpisanie leków hormonalnych nie mieści się w zwykłych czynnościach życia codziennego, więc zgoda rodziców wymagana. Pozatym 16 lat? To chyba żart. Brakuje jeszcze żeby 11-latki brały się za seks. To zdecydowanie za wcześnie dziewczyno. Odpuść sobie. Tak Cię dupa świerzbi?

nie świerzbi mnie nic na zwykłe badania mogę iść sama, potrzebny tylko podpis matki/ojca/prawnego opiekuna

Gość dajcie jej spokój
ludzie dajcie jej spokój bo widać że w miarę poważnie do tego podchodzi wiele jest dziewczyn które puszczają się z pierwszym lepszym a nawet i za kasę a są młodsze od niej poza tym ona jeszcze nie określiła terminu bzykanka więc może to zrobić zarówno w wieku 16 lat albo nawet i 30 czy więcej

Gość enejka
19lat winko, a potem wszytko jakoś samo się potoczyło w brzydkiej pościeli :D (pozdrawiam Perwersje, która zrobiła to na brzydkim kocu :D 🖐️)

Gość enejka
w sumie to rocznikowo miałam 20 :P

Gość dajcie jej spokój
ja miałam 17 a on 20 zrobiliśmy to w wynajętym domku nad jeziorem po wspólnym spacerze brzegiem jeziora przy zachodzie słońca było to 3 lata temu i byliśmy ze sobą później ok 1,5 roku mimo to nie żałuję że zrobiłam to wtedy tam i z nim

Gość ja pierwszy raz
się wygoliłam tam całkowicie ale zrobiłam to w pośpiechu i pierwszy raz i się pozacinałam jeśli już masz się golić to znajdź sobie więcej czasu i na spokojnie to zrób ale skoro chłopakowi odpowiada nieogolona muszelka to zostawiłabym ją taka jaka jest, co najwyżej podgolić tak żeby włoski nie wychodziły za bieliznę :P a swoją drogą ciekawi mnie dziewczyny jaką na początku (przed sexem) macie bieliznę : stringi, figi, bokserki, koronka, materiał przeciętny...

Gość duch cafe
Rucham psa jak sra 😭