Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Davidova

Nagie dzieciaczki na plaży

Polecane posty

Mnie to nie przeszkadza, ale własnemu dziecku założyłabym jakieś fajne majtki, bo po pierwsze ładniej to wygląda a po drugie nie jeździłoby gołym tylkiem po tych bakteriach.

Gość irytują się na innych
tylko bezdennie puste idiotki które nie mają własnego życia

Gość jsiokddd
mnie też to wkurza, co to za jakaś głupia moda puszczanie dziecka gołodupca? to że jest małe upoważnia do tego że może sobie łazić bez majtek ? matki sa pojebane!

Gość Jak to nie plaza dla
nudystow to raczej wszyscy powinni byc ubrani stosownie. Co za roznica czy narzady plciowe sa male czy duze?

Gość iolcia
chodzi toto bez majtek, siusia i sra gdzie popadnie

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
A co jest wkurzającego w gołej pupci małego dziecka? Widzę ,że nie którzy robią problemy z niczego

Gość a ja myślę, że..
świat byłby piękniejszy gdyby ludzie we wszystkim nie doszukiwali się problemów, nawet w malutkich dzieciach z gołą pupką.

To jest niehigieniczne dla dzieci. Nie rozumiem czy mamusie nei zdaja sobie sprawy z tego że nikt nei chce patrzec na gołe dupy ich dzieci? Mnie ostatnio urzekł widok babusi która prowadziła swoje dziecie przez ulice w bluzeczce bez majtek. No do ch**ja czy juz nie mogła załozyc do tej bluzeczki jakiś majtek?

Gość a ja myślę, że..
jjjjjjjjjj - dokładnie ;/ już co innego jak jest dziecko większe, ale taki slodki maluch ?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
I jak psy latają i robią gdzie chcą ,to im nie przeszkadza. Żadna matka nie pozwoli ,żeby dziecko robiło kupę gdzie popadnie.

Gość ghjj
to ja tez sie rozbiore i zaczne lazic nago, co za roznica czy czlowiek maly czy duzy. dupa jest dupa.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Dziewczyna Dav.... a nie pomyślałaś ,że może coś się dziecku przytrafiło i babcia musiała zdjąć te majteczki. Zresztą nie powiesz ,że to częsty widok.

Gość jsijsadsdd
w zesżłym roku jak bylam w chorwacji i siedzialam w restauracji przy deptaku to przyszla pewna czeska rodzinka. rodzice dzieci i dziadkowie. kilkulatka byla bez majtek, w krotkiej bluzeczce. no kurwa.

Gość sasza33
RAJ DLA PEDOFILII. A WYSTARCZ SKRAWEK MATERIAŁU.chrońcie dzieci

Gość wheidfhw
ja w ogóle na plaże nie chodzę bo oprócz gołych dzieci ( :O) ludzie robią tam pełno obrzydliwych i nieznośnych rzeczy.

jjjjj" a co jest zlego w pupci 15 latki? jakos juz nie ma zwolelnikow by taka chodzila z golym tylkiem bo odrazu była by szmaata wedlug was. Zawsze gdy jestem na plazy widze dzieci gole w roznym wieku poczynając od niemowlaka az do dzieci szkolnych nawet 10-11 letnich, (nie kłamie) Dla mnie nie eset to przyjemny widok jak gole dziecko nad glowa mi sie rozkracza lub kolo mojej twrazy sobie fiutkiem wymachuje albo doslownie stanie przed oczami i grzbie w tylku.Swoim dzieciom na publicznych plazach zakladam majtki Zakladajcie i okrywqwajcie wlasne dzieci w publicznych miejsach, a jak nie chcecie to robić to jezdzijcie na dzikie plaze.Moje dzieci nagie sobie mogą chodzic po wlasym podwroku lub na plazy naturystow , a nie na miejskiej

Gość jsijsadsdd
a coz temu dziecku sie moglo takiego stac ze az babcia musiala jej majtki zdjac?

Mnie też to irytuje i już o tym kiedyś pisałam w innym temacie. Ja swojego trzylatka nawet nie przebrałabym np w kąpielówki w miejscu publicznym bez chociażby okrycia ręcznikiem jak nie ma szatni. Latanie na golasa jest dla mnie nie do pomyślenia. Syn nawet w naszym basenie na ogrodzie nigdy goły nie był.... no cóż.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Przestańcie ,ja jestem mamą 12 latka i 8 latki i w życiu by się nie rozebrali w miejscu publicznym. Dzieci w takim wieku wiedzą juz co to wstyd.

Gość szszybka
widok takij pupki 100 razy lpszy niz widok oblesnych cycorow do pasa duzej dupy jak szafa 3 drzwioa i celulitu na dupie takiego ze zygac sie chce.........ale tobie durna cipo przeszkadza taka piekna mala dupcia :P

Gość janadrzewie
Też mnie to irytuje, co z tego że dupa mała skoro szcza i sra jak każda. Ale co tu mówić, są takie matki co o gownach swoich poiciech potrafią opowidać z przejęciem godzinami :D

Ja juz różne rzeczy widziałam na plaży ostatnio hitem był facet który był tak niesamowicie pulchny że przy rozkroku na wierzch wyskoczyły mu jądra. Nieświadomy paradował niczym paw po plaży...To nei zart...

Gość mama dwóch dziewczynek
Mnie widok nagich dzieci również irytuje... majteczki jednak wypada założyć. Moja mała ma 18 m-cy i na plaży była w stroju kąpielowym. Większość albo w samym pampersie, albo bez ;-( niestety, ale to częsty widok. Fakt, że byliśmy w miejscu, gdzie same rodziny z dziećmi, więc może się dobrze czuli w "swoim towarzystwie", ale mnie to drażniło. I to nawet nie takie maluszki - kilkulatki biegały bez majtek ;-( Pewna rodzina codziennie ściągała chłopakom gatki i wszyscy grali w piłkę ;-(

ktos kto sie zachwyca dupą obcego dziecka piszac mała piekna slodka ,sliczna pupcia i to obcych dzieci to wyczywam jaką s chorą fascynacje i smierdzi mi to erotyzmem.Zdrowy normlany czlowiek w zyciu o obcych dupach dzieci by tak wychwalając je nie pisal wymi...:oo jjjj twoje dzieci by sie nie rozberaly ,ale wiele dzieci inne tak,.Mojej corki kolzeanka o dwa lata starsza co chodzi do 4 klasy w tamtym tyg nago latala po plazy, bo mama jej kazala zciągnać majtki krzycząc na nią ze nie ma innych na przebranie a tych nie bedzie moczyc.Wiesz jak to okropnie wyglądalo??I co ? jednego nie przeszkadza gola dupa 2 latka drugiemu nie 12 latka , i zaraz zapewne znow prtzeczytam wpisy jaka piekna pupa cudowna jest u 12 latki jak ktos zachywacj sie u tych malych dzieci

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Toksyczna,ja co prawda nigdy nie puszczałam swoich dzieci na golaska,ale tez nie razi mnie specjalnie widok takich małych pupek,zaznaczam małych ,tak do 2 lat. I jestem całkiem zdrowa na umyśle:)

Gość szszybka
buhahahah :D taak jestem do tego pedolfilka :D:D:D dla mnie dzieci sa piekne wszystkie !!!! a to ze biegaja sobie gole po plazy to nic zlego ,i nie wierze ze sraja tam gdzie siedza no bezzz jaj. ale wy pewnie wolalbyscvie widziec gole kutasy!!!!!!!! smierdzi ci czyms teraz idiotko :D